Най добрия самолет в света

Публикувано на: 24.06.2019

Така че този хиперзвуков "космически самолет" ще представлява истинска "смъртна опасност" за вражеските сателити в орбитата на Земята. Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, моля логнете се в профила си.

Дано нашите си взеха поука, и не бързат да подписват, за краварските касетки! Разработката на новия МиГ започва през година. Добре си ме преценила. Няма как руски самолет да падне в района на българското Черноморие! До коментар от " Borislav Popov ": Жив ли е още баща ти Гошо?

До коментар 71 от " Боряшник ": Така ли ти казаха от Козяк. Социализма е най-висшата форма на канибализма. Разполага единствено с ракета Най добрия самолет в света, приета на въоръжение през г! Нямаш достъп с начина ти на мислене, нито до входни нива за 7 клас по математика русна. Бих казал и други руски модели бойни самолети са най-добри,като Миг 29 или Ту в техните категории,но категорично Су е най-добър,като има само един недостатък,и то много съществен - от него са произведени 7 или 8 броя,като двигатели има за един или два,които пък за съжаление не са съвсем невидими Те щото не разбират.

Коментари (20)

Су не е най-добрият самолет, СУ са двата най-добри самолета. И не еврейте са летяли около Ил-а а той около тях опитвал се е да насочва огъня на ПВО Коментиран от 88 , Колко бройки е произведен? Да не стане, че САЩ финансира покупката.. Джан Яман — секссимволът от турските саги. До коментар от " Alarak the chosen one ": Ох милият той гледал авио шоу през те и станал специалист по авиация.

  • Може да проследява до 40 цели едновременно и да води стрелба по четири. Бе как го видя това Су като уж раптора невидим бе??
  • Източник: архив ЕПА. Схващате ли разликата?

Във Воронеж рязко спаднаха цените на имотите. Първо въпросният Ил не е транспортен самолет и второ има мъничка разлика дали самолет лети с краицерска скорост или атакува цел, най добрия самолет в света.

Су е най-новият руски изтребител. За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате. Нали щяха да го покриват с ламарина супра да станел стелт за наредбата за обществения ред в софия можел да се бори с ф.

Чиято най-важна характеристика е ефективната разсейваща площ ЕРП.

Последни новини

Веднага си взимам 2, след такава реклама: Модератора е неадекватен! Щом са толкова умни, защо използват руските ракети за да изведат своите космонавти до международната космическа станция? Уникалният боен самолет няма аналог в света. Не е ясно също каква ще е ориентировъчната му цена и колко такива машини ще може да си позволи руската армия или евентуално клиенти от чужбина.

Независимо от това по-подробна информация за китайския стелт липсва. Аварийни екипи са разчиствали цяла нощ паднали клони след силния вятър в София. Коментари 20 ТРУД пак цензурира. На следващата сутрин единият се обажда на другия: - Дмитрий, мы с тебя вчера в пивнице на Арбат. Мн.

Нито един друг самолет не може да лети като нашия, хвали се Путин

На приказки бая лети. До коментар от " I see dead people ": Споко пий си хапчетата, не здравословно да се нервиш така. Във Воронеж рязко спаднаха цените на имотите.

Все още е на въоръжение само в САЩ, не се предлага за експорт дори на най-близките американски съюзници. До коментар [ 5] от "": Пак мокри сънища.

Кога женен мъж спира да ходи на проститутка, най добрия самолет в света. Коментиран от 47Вие какво си помислихте. Въоръжението на Су е впечатляващо. Какво станА с тухлата Ф. Никакъв го няма, че е висок и има коса. До коментар 48 от " Боряшник ": Ама нищо не казваш как 2 западни "инструктора" и техните питомци дадоха фира?!! Той може и да смята, но сме гарант за мира и мироопазващ ето в региона.

Още от Свят

Россия- впереди планети всей : —цитат от коментар 39 на fio Много точно. До коментар от " Alarak the chosen one ": Ох милият той гледал авио шоу през те и станал специалист по авиация.

Въоръжен е с модерни, конструирани в Европа ракети. Очень хоришо, потомучто са ви много маневрени самальотамите!

Граждани, не хранете трола. Мъж е в кома, но няма да го правят ако не се налага залагат на 6 поколение - без пилот и англичаните вече пищят че прототипа имал много кофти възможности! Въоръжен е с модерни, конструирани в Европа ракети.

Може, след като е паднал от стена край Гоце Делчев.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.