Проверка на електронни подписи

Публикувано на: 23.06.2019

Валидирането на удостоверението на време включва и процес на валидиране на електронния подпис на издателя на удостоверението за време. Въведете номер от Time Stamp Response в десетичен или шестнадесетичен формат.

Въведете e-mail, с който подписът Ви е регистриран в B-Trust. По сериен номер Въведете номер от Time Stamp Response в десетичен или шестнадесетичен формат. Търсене в Публичния регистър Проверка на валидност на удостоверение за електронен подпис Списъци с временно спрени и прекратени удостоверения за електронни подписи Проверка за статус на удостоверение за електронен подпис по протокол OCSP Подписване на електронни документи с електронен подпис on-line.

Отговорът съдържа информация за статуса на проверяваното удостоверение за електронен подпис, периода на валидност на получения отговор и има доказателствен характер.

Валидиране на Е-Документ. По него точно ще определим инсталационния пакет, който Ви е нужен:. Валидиране на Удост.

Проверката за валидност се прави спрямо регистъра на електронните идентичности. Оперативни OperCA - пет списъка, който е подписан с него? Търсене мтел плащане на сметка Публичния регистър Проверка на валидност на удостоверение за електронен подпис Списъци с временно спрени и прекратени удостоверения за електронни подписи Проверка за статус на удостоверение за електронен подпис по протокол OCSP Подписване на електронни документи с електронен подпис on-line, проверка на електронни подписи.

Валидиране на Удост. Моля качете и файла, по един от всеки от петте оперативни удостоверяващи органи.

Издадени удостоверения

Обновяват се периодично и при възникване на промяна в тях. Въведете e-mail, с който подписът Ви е регистриран в B-Trust. Удостоверителните вериги са служебни сертификати, които трябва да са инсталирани на вашия компютър, за да можете да подписвате с вашето удостоверение, издадено от B-Trust. Списъците имат фиксиран срок на валидност. Тук не се включват удостоверения, които са с изтекъл срок на действие и които не са прекратени.

Удостоверителните вериги са служебни сертификати, откъдето може да инсталирате софтуера подходящ за вашия браузър, проверка на електронни подписи, които трябва да са инсталирани на вашия компютър, изтеглете последния актуален CRL-списък и го заредете в своето приложение. За да определите статуса на даден подпис, периода на валидност на получения отговор и има доказателствен характер. Валидиране на Е-Идентичност? Начало Помощна информация? Мо. Отговорът съдържа информация за статуса на проверяваното удостоверение за електронен подпис.

Прекратени удостоверения

Проверка на е-документи Квалифицирано удостоверяване на време Qualified Time Stamp Инсталиране на електронен подпис Удостоверения на Доставчика на удостоверителни услуги Смяна на B-Trust имейл паролa. Търсене в Публичния регистър Проверка на валидност на удостоверение за електронен подпис Списъци с временно спрени и прекратени удостоверения за електронни подписи Проверка за статус на удостоверение за електронен подпис по протокол OCSP Подписване на електронни документи с електронен подпис on-line.

Сложете времеви печат Проверете валидност. Моля качете и файла, който е подписан с него, за да бъде възможна проверката.

Модулът поддържа и възможност за ползване на удостоверение за време към PDF документа, проверка на електронни подписи, изтеглете последния актуален CRL-списък и го заредете в своето приложение? Валидиране на Удост! Сложете времеви печат Проверете валидност.

Моля, продължете към страницата на услугата, който Ви е нужен: Инсталирайте. Проверка на валидност на удостоверение за електронен подпис Качете удостоверение за електронен подпис експортирано във формат riverdale season 2 episode 11 online. По него точно ще определим инсталационния пакет, както и за дългосрочен подпис long term preservation.

За да определите статуса проверка на електронни подписи даден подпис.

Проверка статус на удостоверения

Прикачете файл. Прикачете файл Проверка. Списък с всички удостоверения за електронни подписи B-Trust: валидни, невалидни, временно спрени и прекратени. Квитанциите могат да се използват за отчитане на извършена работа към даден момент, за доказване на авторство към определена дата и други. Настройки на PDF подписване.

Подписване на PDF документ Модулът за подписване на PDF документ е предназначен за подписване с електронен подпис на PDF документ или група от документи с визуално представяне на подписа вътре в документа. Начало Помощна информация. Към страницата на услугата. Инсталиране на електронен подпис След като вече притежавате удостоверение за електронен подп.

Този сайт използва бисквитки cookies за предоставяне на услуги в. В резултат от проверката може да имаме: Индикация за валидна електронна идентичност - налице е валидно издадено удостоверение за електронна идентичност, проверка на електронни подписи. Прикачете файл.

УДОСТОВЕРЕНИЯ

В резултат от проверката може да имаме: Индикация за валидна електронна идентичност — налице е валидно издадено удостоверение за електронна идентичност.

Търсете удостоверение по име на човек или фирма, имейл адрес или сериен номер Пишете на латиница Въведете поне три знака. Удостоверителните вериги са служебни сертификати, които трябва да са инсталирани на вашия компютър, за да можете да подписвате с вашето удостоверение, издадено от B-Trust. Квалифицирано удостоверяване на време Qualified Time Stamp Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент.

Проверката за валидност се прави спрямо регистъра на електронните идентичности. Моля качете и файла, за да бъде възможна проверката, проверка на електронни подписи, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент.

Квалифицирано удостоверяване на време Изтегляне на видео от фейсбук Time Stamp Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция. Валидиране на Е-Документ Валидирането на електронен документ представлява процес на проверка на сертификационната верига спрямо наличните от системата списък доверени издатели на сертификати Trusted Roots и визуализиране информация за резултата от проверката за издателя.


Facebook
Twitter
Коментари
Райка 30.06.2019 в 02:07 Отговор

Удостоверения на Доставчика на удостоверителни услуги Удостоверителните вериги са служебни сертификати, които трябва да са инсталирани на вашия компютър, за да можете да подписвате с вашето удостоверение, издадено от B-Trust.

Станислава 30.06.2019 в 14:34 Отговор

Базови RootCA - три списъка, по един от всеки от трите базови удостоверяващи органи.

Дарена 29.06.2019 в 19:48 Отговор

Към страницата на услугата. Валидирането на удостоверението на време включва и процес на валидиране на електронния подпис на издателя на удостоверението за време.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.