Писмо от нап за задължения

Публикувано на: 05.03.2020

Не пропускайте да подадете възражението си до НАП. Написахме писмо до НАП но не зная дали ще получим някакъв отговор. Трети признак — заплахата.

Симеон Славчев на среща с шефовете на Левски до дни. Интернет страница. Даниел Илиев нокаутира Деян Топалски в четвъртия рунд. До лева ще е данъкът за стая, наемана от туристи през интернет. Huawei P40 идва през март, но проблемите продължават.

Бъдете критични. CHF 1. Затова публикуваме тази полезна юридическа информация. От година е започнал да плаща до сега без прекъсване. НАП: дължите данъци. НАП препоръчват всеки периодично да проверява онлайн за задължения.

Кабинетът прие тарифата за тол таксите.
  • Най-четени Техно 11 функции на iOS 13, които ще искате да пробвате 9 октомври
  • В нея американският президент отвлича вниманието от огромен

"Инициатива срещу незаконната търговия" с нов анализ: Делът на цигарите без бандерол се сви до 3,3%

Карло Анчелоти е новият мениджър на Евертън. Със съпруга ми се получи същият проблем ,имаше фирма за алуминиева дограма със свой приятел съдружник. Кабинетът прие тарифата за тол таксите. Ангелът на смъртта: Йозеф Менгеле. Как се издава той? Всеки може да направи своя избор, след като прочете съветите. От година е започнал да плаща до сега без прекъсване.

Владислав Горанов: България може да замени лева с евро през г. Още по темата. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. С измененията на Данъчно-осигурителният процесуален кодекс се удължи срока, в който можем да направим своите възражения в тази насока, писмо от нап за задължения.

Всичко постъпило по съответната сметка, катерушки за котки пловдив за погасяване на най-старите ни задължения. Извинете ,казвам се Галя Шишкова прочетох подробно вашата статия за което много Ви благодаря. Подобни вируси разчитат на така наречения социален инженеринг - предвидено е как е най-вероятно да реагират повечето хора.

Водещи новини

За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си. Достъп за логнати потребители За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си. Коментари 1. Принципът е, че давността започва да тече от първи януари на годината, следваща годината, в която съответното задължение е следвало да се плати.

Платете веднага. Давността за тях започва да тече от Подобни вируси разчитат на така наречения социален инженеринг - предвидено е как е най-вероятно да реагират повечето хора. GBP 2. Бъдете критични. Нека бъдем активни!!.

Българите отделят 1000 лв. за зимна почивка

Всеки може да направи своя избор, след като прочете съветите. Част от електронните съобщения са с информативен характер и съдържат данни за нововъзникналите данъци , осигурителни вноски или други такси и глоби , чиито срок за плащане вече е изтекъл.

Освен това от г. Трябва да изберем — или да се възползваме от погасителната давност и да не платим своите осигуровки, за които е изтекла законовата давност или да ги платим, но негубейки осигурителен стаж.

Абонирай се. Платете веднага. Аз лично разчитам вестника да ме информира, а не да ме стряска с такива заглавия? Съдържанието на писмата е различно в зависимост от това дали има образувано изпълнително дело за дълговете или. Как да? Аз получих писмото и щях да получа удар ,направо се шокирах! Ако няма никакво име, описана в писмото.

Още по темата

Срокът за това е до края на г. Подобни вируси разчитат на така наречения социален инженеринг — предвидено е как е най-вероятно да реагират повечето хора. Първо проучете и после пишете.

Последвайте ни:. Новини Данъци Писмо от данъчните прекъсва 5-годишната давност! Представяйки се за послание от НАП, заразата разчита на притеснението.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.