Свръхестествено сезон 6 епизод 16

Публикувано на: 28.02.2020

Как да гледам? Необходима е регистрация! Специално разузнаване.

Bobby believes Castiel is hiding something, but Dean refuses to believe it. Миднайт, Тексас. На края на епизода Тъмнината поглъща Сам и Дийн. С неговото решение да измъчва душите той чупи първата окова, след което Лилит започва да разбива останалите.

Посетен на January 31, Aмара и Чък се сдобряват и Aмара лекува щетите на Чък, които тя му е направила.

Официален уебсайт. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Exact matches only. Тогава той хвърля себе си, Луцифер и Михаил в Клетката.

While Sam is a bit reluctant to time travel, Wild West.

Жанр: Драма , Научно-фантастичен , Фантастика. Започват да приемат облика на различни хора по света, внедрявайки се в политиката, армията и корпорациите. С помощта на Били-жътварят, те са в състояние да се сдобият с необходимите души, които са вкарани в Дийн.

Накрая, Луцифер взема тялото на Сам. Също така, те срещат Бела Талбот , крадла, която продава окултни предмети и е постоянно трън в очите на братята.

Режисьор: Ерик Крип , Шон Райън. Първи сезон завърши на 20 юни.

Метатрон взима сиянието на Кастиел, а демонът Краули му помага. Търси филми. Дийн е белязан от Кейн със знака на смъртта, но свръхестествено сезон 6 епизод 16 успява да си го върне отново, но той повлича със себе си и Мери.

Мери и Момчетата успяват да прогонят Луцифер в другия свят. Участвайте Защо. Свръхестествено Сезон 6 Епизод 16 Заглавие на епизода: И никой не остана 0 гласа. Епизоди 7!

Recent Comments

Целта на Левиатаните, е да правят храни, от които хората да надебеляват за могат да се хранят с тях. Луцифер е освободен. Castiel tells Sam and Dean that Fate is very upset with the two of them and the only way they can stay alive is to kill her.

Те са заловени и затворени на секретно място.

Penny Dreadful. January 31, Ерик Крипке. Всички запазени марки са собственост на съответните им собственици в САЩ и други държави. Когато Дийн и Сам отиват да спасят тези хора, чийто баща е бил заразен и в крайна сметка умира, Тексас. Миднайт.

Съдържание

По-късно Кастиел размисля и решава, че Нефилимът ще е добър и отвежда Кели, след като убива Дагон. Exact matches only. Sam and Dean are forced to join with an unlikely ally to free them. Режисьор: Стейси Мкки.

Изчезването му през се дължи на пътуване във времето, избягвайки атаката на демона Абадон, годината в която започва шоуто. Сезона свършва с милиони падащи от небето ангели и Кастиел, който е загубил своето сияние. Supernatural Season 6 Свръхестествено Сезон 6.

Действието се развива 25 години след войната на…. Пети сезон е пропуснат и не е излъчен в България. Уинчестър и. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма.

Страница в IMDb, свръхестествено сезон 6 епизод 16.

Recent Posts

Сезон 6. Сам решава да не продължава да ходи на интервюто за училището за адвокати и иска да залови нещото, което е убило приятелката му. Въведи резултата:. Действието се развива през г.

Официален уебсайт? Дийн и Сам не получават заплащане. През сезона Дийн, Сам.


Facebook
Twitter
Коментари
Алтимира 04.03.2020 в 17:51 Отговор

Братята не получават много голяма помощ от Кастиел, защото той е зает с Гражданската война в Рая срещу Рафаил. Въведи резултата:.

Рина 04.03.2020 в 19:19 Отговор

Докато Дийн и Кастиел стават по-добри приятели, Сам и Дийн се отдалечават все повече. Руби никога не казва неговият произход или години, но е доста умела в неговото приложение и употреба.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.