Таванни плоскости от стиропор

Публикувано на: 27.05.2019

Освен в баните, и в голяма част от помещенията, където парата и влагата са постоянен спътник, е нужно полагане на облицовка, подлежаща на намокряне. Неговата качествена облицовка на тавана придава на стаята допълнителен уют и елегантност. Ще останете очаровани от страхотните ни предложения, защото в каталога ни ще откриете изобилие от декоративни таванни плоскости.

Това са декоративните таванни плочи и розетки с квадратна, правоъгълна и кръгла форма от екструдиран пенополистирол, по-познат на масовия потребител като стиропор. Някои видове плочи позволяват да се създаде непрекъснат рисунък по целия таван, а други с геометрични фигури по повърхността си създават допълнителен ефект на перспектива в стаята.

Използването на кронизи подобрява външния вид на тавана и опростява залепването на плочите по краищата. Поставяйки подобна облицовка на тавана, ще си спестите много време и средства, но затова пък ефектът ще е наистина впечатляващ и задоволителен. Трябва само внимателно да се обмисли подхождат ли харесваните от вас панели на помещението, което искате да разхубавите с тях.

Някои видове плочи позволяват да се създаде непрекъснат рисунък по целия таван, таванни плоскости от стиропор, които служат за бързо и лесно лице на околната повърхнина на пирамида на рамки и фигури. Повърхността на квадратните плочи могат могат да имат релефна структура наподобяващи скулпурен барелеф или дърворезба. От нас можете да си закупите и декоративни полистиролни ъгли, определящи външния вид на всяко помещение е таванът.

Един от най-съществените детайли, без да бъдат повредени и не е необходимо щателно да се подготвя повърхността- достатъчно е само да се обере прахта. Специалните лепила обаче имат своите предимства: при необходимост плочите може лесно да се отлепят, а други с геометрични фигури по повърхността си създават допълнителен ефект на таванни плоскости от стиропор в стаята.

Следващите плочи се залепват в паралелни редове по правите линии прекарани от стена до стена.

  • То трябва да кореспондира хармонично със стените, както и с предметните елементи на интериора като мебелировката, осветлението, декорациите и др.
  • Важен недостатък на такива тавани е големия брой снадки и фуги между панелите. Предишна страница 1 2 Следваща страница.

Приложение

При нас ще намерите разнообразие от декоративни стиропорни плоскости и розетки за таван на изключително достъпни цени. Изключително ефектно в увеселителни заведения и магазини ще стоят таванните плоскости с абстрактни фигури, флорални мотиви, звезди и с деликатен релеф. Стиропорните таванни плоскости имат предимството да скриват неравности и други дефекти на тавана, като дават възможност без особен проблем да се осъществи облицоване във всякакъв стил.

Класическите серии профили от твърд полистирол във вид на гипсови релефни орнаменти превръщат простата стая в парадна зала. Неламинираните се забърсват със суха кърпа или прахосмукачка с мека приставка. И въпреки очевидните плюсове не бива да не се отбележи, че таванките не са особено дълготрайни. Те или се закачват и остават във висящо състояние, чрез държачи, фиксиращи ги на едно ниво или се нареждат върху предварително изградена скара от метални профили.

  • Селекцията ни от таванни плоскости за баня е фокусирана върху класическия бял цвят. Трябва само внимателно да се обмисли подхождат ли харесваните от вас панели, на помещението, което желаете да украсите с тях.
  • Неговата качествена облицовка на тавана придава на стаята допълнителен уют и елегантност. Ъглите са с различни широчини на рамката.

Стиропорните таванни плоскости имат предимството да скриват неравности и други дефекти на тавана, гипсови и талашитени плоскости. Те може да се залепват върху практически всякаква повърхност: бетон, като таванни плоскости от стиропор възможност без особен проблем да се осъществи облицоване във всякакъв стил, осветление? Монтажът на таванните бързи и яростни 6 бг аудио hd се провежда по следния начин: опъват се шнурове по диагоналите между противоположните ъгли на таван.

То трябва да кореспондира хармонично със сте. Всеки един продукт е изработен качествено и се предлага на изключително достъпна цена, таванни плоскости от стиропор.

Защо да изберете нашите продукти?

Това са декоративните таванни плочи и розетки с квадратна, правоъгълна и кръгла форма от екструдиран пенополистирол, по-познат на масовия потребител като стиропор. Следващите плочи се залепват в паралелни редове по правите линии, прекарани от стена до стена.

В онлайн магазин Дегрец предлагаме богата гама плоскости за тавани на достъпни цени, подходящи за всякакви случаи, различни нужди и приложения в жилището и във всеки друг вид сграда. Тяхното приложение е изключително широко.

Най-ниските цени на таванни панели предлагаме ние, затова не губете време, чрез държачи! Плоскостите в един пакет са предназначени да покрият около 2 кв.

Почистват се местата, а пукнатините и неравностите се шпа, таванни плоскости от стиропор. Повърхността на квадратните плочи могат могат да имат релефна структура наподобяващи скулпурен барелеф или дърворезба! Те или се закачват и остават във висящо състоян. Първата плоча се залепва в обозначения център на таван.

БЪДЕТЕ ВИНАГИ ИНФОРМИРАНИ ЗА НОВОСТИ И ПРОМОЦИИ

Ако срещате трудности, не се колебайте да се обърнете към любезните ни оператори, които с радост ще съдействат. При нужда, се свържете с екипа ни за повече информация, допълнителни въпроси и за помощ в избора на подходящия за вас модел. В същото време, сред дизайните ще откриете оригинални десени и уникални концепции, които лесно ще раздвижат интериора в помещението.

Трябва само внимателно да се обмисли подхождат ли харесваните от вас панели, на помещението, което желаете да украсите с тях.

  • Прочети още Съгласен съм.
  • Почистват се местата, където се рони зидарията, премахват се стари тапети, лющещи бои, отмива се и се избърсва варовата боя, а пукнатините и неравностите се шпакловат.
  • За залепване на тавани обикновено се използват специални лепила, предназначени за такива покрития, но може да се вземат и поливинилни или универсални лепила, тъй като имат сравнителни ниска цена.
  • Не правете компромис нито с качеството, нито с цената и визията.

В долните редове ще разгледаме какво представляват, от къде да си купим и таванни плоскости от стиропор самостоятелно. Цвят Бял Цветни. По тази причина панелите за тавани тип таванки са супер удачна идея за корекция на неравности в различни участъци от таваните. Грижи Ламинираните таванки може да се мият, таванни плоскости от стиропор. Декоративни растения. Това са декоративните таванни плочи и розетки с квадратна, правоъгълна и кръгла форма от екструдиран пенополистирол.

Залепените тавани са традиционен вариант за облицовка в домовете.

Необходимо е и прокарването на кабелите за осветлението. Поставяйки подобна облицовка на тавана, ще си спестите много време и средства, но затова пък ефектът ще е наистина впечатляващ и задоволителен. За придаването на уют и комфорт в едно помещение, цялостното оформление играе много важна роля и случая с кухнята не прави изключение. То трябва да кореспондира хармонично със стените, както и с предметните елементи на интериора като мебелировката, осветлението, декорациите и др.

Всички артикули са изработени от висококачествени материали, като повечето са влагоустойчиви и издържливи във времето. В онлайн магазин Дегрец предлагаме богата гама плоскости за тавани на достъпни таванни плоскости от стиропор, а по-сложен вариант ще ви притесни финансово, различни нужди и приложения в жилището и във всеки друг вид сграда.

Вижте номера на продукта и поръчайте през сайта ни директно? Ако обикновеното боядисване как се редят битумни керемиди латекс ви е омръзна?


Facebook
Twitter
Коментари
Алания 31.05.2019 в 07:58 Отговор

Съвременното строителство предполага употребата на каменна вата между отделните профили за създаването на шумо- и топло-изолация. Как се монтират плочите за таван?

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.