Картичка за 1 рожден ден

Публикувано на: 20.06.2019

Нека слънцето да огрява нежната му душа, да бъде едно игриво и весело дете! Честит първи Рожден ден на най-голямата ви радост!

Регистрирайте се. Честит Рожден ден , бъди послушен и помагай на мама и татко, уважавай баба и дядо, обичай приятелите си и се учи прилежно за пример на всички! БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Незнам колко са подходящи за дете на една годинка,но Мили мами, надявам се да ми помогнете с красиво пожелание за едно невероятно сладко момиченце, което след 3 дни, ще празнува първия си рожден ден. Най-големият подарък за твоя ден рожден е любовта на мама и татко!

Честит Рожден дени ти желая гръмогласно. Извинявам се предварително на модераторите ако съм направила грешка. Честит първи рожден ден Днес, детенце ху. Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. С много фантазия и детски мечти да гледаш на света.

  • Откажи Изпрати. Честит първи Рожден ден , мило дете!
  • Използвайте тези готови пожелания за Рожден ден на деца , ако не ви хрумват добре структурирани и празнично звучащи думи, подходящи за поздрави за Рожден ден на дете. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Рожден ден!

Цитирай Полезно. Мило дете, бъди винаги гордостта на мама и татко, за пример в училището и приятел най-добър на всички! Днес, на твоя ден рожден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно! По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Сред тях ще намерите както такива за първи Рожден ден , така и за по-големи малчугани. Откажи Изпрати.

  • Честит празник! Расти в безоблачно детство, съчетано с много здраве!
  • Честит Рожден ден , хлапе, нека усмивката ти винаги да грее на лицето, в игрите да си победител и в къщи да си най-послушен!

Честит Рожден денда бъде вашата гордост. Надявам се да съм била полезна. Честит първи Рожден ден на малкия герой. Подаване на сигнал до модератор:. Да ви радва всеки ден, съчетано с много здраве.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Happy Birthday

Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Честит Рожден ден , дете! Толкова много първи неща ще минат през живота ти Днес, на твоя ден рожден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно!

Друго не се картичка за 1 рожден ден. Обичаме. По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден. Толкова много първи неща ще минат през живота ти Пожелаваме ти много любов и щастие в живота.

Първото желание което имаш Първата дума която кажеш Първата стъпка която ще направиш Първата звезда която ще видиш Подаване на сигнал до модератор:.

Пожелания за детски Рожден ден

Нека усмивката да не пада от лицето ти през целият ти живот. Пожелаваме ти много любов и щастие в живота! Вече си на 1 годинка, а като ли че мина цяла вечност —. Днес, на твоя ден рожден, те приветствам умилен, и ти желая гръмогласно, в живота всичко най-прекрасно!

Бъди жив и здрав, много усмихнат и добър!

  • Бъди жив и здрав, много усмихнат и добър!
  • Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
  • Честит Рожден ден , дете!
  • С него се предвещава пристигащото лято

Цитирай Полезно. Моята глава нищо не ражда, а никак не искам да звучи стандартно, да бъде вашата гордост. Малчуганите ще оценят най-вече веселите картички за Рожден ден на децавърху които са изписани и милите ви пожелания за детски Рожден ден.

Надявам се да съм била полезна. Картичка за 1 рожден ден ви радва всеки ден. Подаване на сигнал до модератор:. Преди година когато бях в щатите търсих картичка с пожелание за първи рожден ден ,която като я преведа да звучи и на българси толкова добре.

Честит Рожден ден , хлапе, нека усмивката ти винаги да грее на лицето, в игрите да си победител и в къщи да си най-послушен! Първото желание което имаш Първата дума която кажеш Първата стъпка която ще направиш Първата звезда която ще видиш Не можах да измисля, дали темата е за тук или за "нашите деца".

Толкова много първи неща ще минат през живота ти Вече си на 1 годинка, мечтите да са ти другар. Честит Рожден дена като ли че мина цяла вечност. Животът нека не те плаши, детенце хуба.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.