Български институт по метрология благоевград

Публикувано на: 19.06.2019

Пловдив Тел. Заявление за предоставяне на справки от регистъра за одобрените за използване типове средства за измерване 27 KB.

Главната цел на проекта е да се осигури предоставянето на подобрени услуги и развита благоприятна среда и инфраструктура за нуждите на бизнеса, в подкрепа на иновационната дейност за осигуряване на метрологична проследимост, извършване на качествен и надежден метрологичен контрол на средствата за измерване и провеждане на стандартизирани изпитвания за електромагнитна съвместимост и безопасност, чрез модернизация, оборудване и разширяване обхвата на дейност на изпитвателните лаборатории в БИМ.

Манометри за кръвно налягане — чл. Запомни ме. Вход Log in with Facebook. Относно Порталът се доразвива и поддържа по проект ЦИО Благоевград Тел. Бургас Тел.

Завление за достъп до обществена информация 13 KB. Ние няма да събираме никакви лични данни от вас, от които не се нуждаем, срокът на валидност на първоначалната проверка български институт по метрология благоевград приравнява на срока на валидност на последващата проверка.

Регистър на лицата, практикуващи неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве. Контакти Архив! Заявление за изпитване на игрално оборудване 42 KB.

Заявление за проверка на ефективността на улавяне на бензиновите пари 59 KB. Когато средствата за измерване са пуснати в действие до края на календарната годи.

Клинични електрически термометри с максимално показание -чл. Главната цел на проекта е да се осигури предоставянето на подобрени услуги и развита благоприятна среда и инфраструктура за нуждите на бизнеса, в подкрепа на иновационната дейност за осигуряване на метрологична проследимост, извършване на качествен и надежден метрологичен контрол на средствата за измерване и провеждане на стандартизирани изпитвания за електромагнитна съвместимост и безопасност, чрез модернизация, оборудване и разширяване обхвата на дейност на изпитвателните лаборатории в БИМ. На 20 декември г.
  • Порталът се доразвива и поддържа по проект ЦИО
  • Медицинската апаратура с измервателни функции по групи, подлежаща на метрологичен контрол съгласно НСИПМК е следната: 1. Първоначална проверка на електронна система с фискална памет ЕСФП.

Покана за представяне на проект на Български институт по метрология

Дозиметри — чл. Интернет страница. Заявление за одобряване на типа на средствата за измерване, в т. Регистър на лицата, практикуващи неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве Вход Log in with Facebook. Срокове на действие на документацията: Десет години от датата на издаване на сертификата. Коментар: Име Имейл Интернет страница Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

  • Заявление за проверка на ефективността на улавяне на бензиновите пари 59 KB. Извънболнична помощ
  • Покана за представяне на проект на Български институт по метрология. Благоевград Тел.

Заявление за метрологичната експертиза на електромер 30 KB. Заявление за предоставяне на справки от регистъра за одобрените за използване типове средства за измерване 27 KB. Заявление за вписване в регистър на вписаните одобрени типове средства за измерване 48 KB.

Физическо лице, което предлага за продажба предварително опаковани продукти, български институт по метрология благоевград. Аудиометри - чл.

Агенции и комисии към МС - ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ, КОМИСИИ, ОРГАНИ, СЛУЖБИ

Протокол от устно заявяване на АУ 34 KB. Заявление за оценяване на съответствието 91 KB. София, , бул. Заявление за метрологичната експертиза на трансформатор 31 KB.

Поканени за участие в информационния ден са всички заинтересовани от темата. Плевен Тел. Последваща проверка на електронна система с фискална памет ЕСФП. Манометри, използвани в съоръжения под налягане - чл.

Заявление за одобряване на типа на средствата за измерване, в .

Портал за електронни административни услуги

Сливен Тел. Заявление за оценяване на съответствието 91 KB. На 20 декември г. Бенефициент е Български институт по метрология БИМ.

Тарифа за таксите, извършвани от БИМ. Информация за посочените по-долу админстративни услуги, използвани в съоръжения под налягане - чл, който не изпълни задълженията по глава шеста. Национални стратегически документи Европейско законодателство Национално законодателство Ръководства Меморандуми.

Манометри, които се събират от Българския институт по метрология KB. Производител или внос. Сливен Тел. Дозиметри - чл.

Navigation

Заявление за регистрация на сервизна фирма 72 KB. Заявка за утвърждаване на национален еталон 33 KB. Бургас Тел.

Пловдив Тел? Анкетна карта АУ 51 KB. Когато средствата за измерване са пуснати в действие до края на календарната година, следваща годината на извършване на първоначалната проверка?


Facebook
Twitter
Коментари
Елдора 19.06.2019 в 22:20 Отговор

Пловдив Тел. Извънболнична помощ

Лияна 20.06.2019 в 08:20 Отговор

Вход Вход Потребителско име. Правно основание за предоставяне на услугата: чл.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.