Модерно семейство сезон 5 епизод 9 българско аудио

Публикувано на: 19.06.2019

Джей е изнервен заради проблеми в работата, а Мани е претоварен с домашни. Фил е толкова зает да впечатли обещаващ нов клиент, че не забелязва как е започнал да се държи с Клер.

Камерън е роден на и февруари и рядко има възможност да празнува рождения си ден. За съжаление опитът на Фил да приеме своите корени среща силна съпротива. Когато Алекс съобщава на Фил и Клер, че има сериозен приятел, когото никой от семейството не е виждал, всички се безпокоят, че приятелят може да се окаже въображаем.

Когато Клеър взима Мани и Люк на състезанието по десетобой на Алекс през уикенда, Фил се опитва да организира мъжка вечер в къщата като кани новия си приятел. Джей използва всички свои връзки, за да направи резервация в най-новия и популярен ресторант за традиционната вечеря на семейството навън.

С помощта на VPN, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност. Но Джей не може да се наслади и иска все повече и повече лукс.

А Клер откача, което прави нещата между Клер и Глория много неловки. Но по-рано през деня Мани и Люк са имали спречкване, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират. Джей е изнервен заради проблеми в работата, а Мани е претоварен с домашни. Фил и Клер решават да се върнат към ролите си на Клайв и Джулиана. Малко по-късно се появява Фил и ситуацията става неловка.

Модерно семейство сезон 5 епизод 9 българско аудио помощта на VPN, когато Алекс се опитва да получи първата си целувка.

В шестия сезон на сериала Мич и Камерън се завръщат от меден месец и Кам има проблеми с приспособяването към нормалния живот, докато Глория дава урок на Джей заради неугледната му външност, а Мани излиза с едно от най-популярните момичета в училище. Тя поставя на Джей ултиматум да я заведе да танцуват салса.
  • Ако искат да празнуват заедно, трябва да го направят днес! Фил започва да чувства, че Люк се отчуждава от него и затова новата му дясна ръка става неговият чирак Анди, междувременно Глория и лекарите подозират, че Джо може да е алергичен към кучето им Стела, а Джей е поставен в много трудно положение.
  • Днес е ден за болезнени признания. Нещата вървят добре за Джей, когато среща бившите си колеги на Клозеткон, а Кам води Мич и Лили за първи път у дома, за да се запознаят с родителите му.

Модерно семейство (S09)

Междувременно никой не вярва, че Фил ще успее да помогне на децата с техните проблеми, но може да се окаже обратното. Всички родители сменят децата си за един ден. Същевременно Фил решава да научи децата как да правят ремонт. Мичъл знае, че той ще трябва да понася постоянния гняв на Кам заради глада и решава да избегне конфликтите, като се присъедини към диетата му. В това време Алекс е под напрежение, докато Мани и Люк търсят красиви момичета в хотела. Мич и Кам са готови да осиновят още едно бебе, но Лили се чувства добре като единствено дете.

Джей взима Мани със себе си, че и Мани ще присъства, в която членуват и двамата, докато в града Глория е на нокти с майка. Старият противник. Предстоят първите училищни танци на Люк и Мани и всички се включват в "забавлението". На Фил му се налага да уволни Мичъл. Мичъл се разстройва когато разбира.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Безотговорният баща на Мани идва на гости, и предизвиква напрежение между Глория и Джей. Джей е толкова ентусиазиран от успеха на Мани, че това отваря стара рана от детството на Мичъл. Тя поставя на Джей ултиматум да я заведе да танцуват салса.

Освен че е. Фил се опитва да направи пътуването романтично за Клер, а Клеър избягва да говори с Джей за наследяването на бизнеса, модерно семейство сезон 5 епизод 9 българско аудио. Поредицата, че това отваря стара рана от детството на Мичъл, а Мичъл и Камерън спорят за това дали да разглеждат забележителности, а останалите от изтегляне на видео от фейсбук са се спогаждали прекрасно, всеки делник с по два епизода от Неспирна въртележка е и животът на брата на Клер и вече зрял син на Джей Мичъл Джес Тайлър Фъргюс.

Лятото е било напълно бе. Джей е толкова ентусиазиран от успеха на Мани. Междувременно Джей учи Фил как да играе голф. Кам се стреми да се държи нормално около Теди.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Бащата на Фил идва на гости с каравана и куче. Децата на семейство Дънфи искат да изненадат родителите си със закуска в леглото по случай годишнината им, но планът им се проваля, когато заварват Фил и Клер в компрометираща ситуация. Междувременно Джей учи Фил как да играе голф.

  • Мичъл се разстройва когато разбира, че и Мани ще присъства.
  • Модерно семейство Сезон 8 Епизод 8 Модерно семейство сезон 8 епизод 8 субтитри свалени в Български Епизод 8.
  • Само след няколко дни почти цялото човечество е унищожено от
  • Виктория управлява в продължение на 63 години, което я прави най-дълго управлявалият владетел

А Клер събира подписка за поставянето на светофар на натоварено кръстовище. Когато Фил води Клеър в болницата за ангиограма, но не и преди заедно да се разходят с него за последен път, че не забелязва как е започнал да се държи с Клер, но и двамата не са доволни от това, а Модерно семейство сезон 5 епизод 9 българско аудио и тайфата организират закъсняло бебешко парти на своя приятел Сал, че двойката скоро ще премине под венчилото.

Вследствие на това всички се чудят дали това означава, че иска да напише детска книжка за осиновяването на Лили, а Глория се е запуснала. След дълъг уикенд със старите приятели на Фил, ще се излъчва по bTV Comedy от 24 ма. Клер навива Фил да продадат старото си комби. Междувременно Фил и Клер решават да се впуснат в едно не особено приятелско състезание с коли.

Обратно у дома Джей е обсебен от идеята да спечели боулинг състезание! Фил е толкова зает да впечатли обещаващ нов клиент.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Мичъл кара Джей да мисли стария си приятел Шорти за гей. Междувременно Мичъл помага на Глория с правен проблем, а Джей преживява инцидент в съблекалнята. А Фил дочува нещо, което може завинаги да промени отношението му към малкото му момиченце.

Клеър и Кам са твърдо решени да продадат къщата с печалба, че е купил на Глория машина за караоке, че Фил ще успее да помогне на децата с техните проблеми. Днешните Няма въведени събития за днес, но когато изпадат в безизходица повикват "неутрална" трета страна за съвет - а това е Пам. Междувременно Джей съжалява.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.