Упражнения за корем и дупе фитнес

Публикувано на: 17.06.2019

Подбраните упражнение не само ще ви помогнат да стегнете и оформите дупето и бедрата си, но ще ви накарат да чувствате цялото си тяло много по-тонизирано и във форма. Освен бедрата, седалищните мускули и прасците, като стабилизатори участват мускулите на задното бедро, дълги гръбначни мускули кръст , прави и коси коремни мускули.

Движението наподобява това при нападите, с тази разлика че задният крак е раположен върху опора:. Изберете тези, които ви харесват или изтеглете примерните програми под видеото, за да ги приложите по най-добрия начин в цяла тренировка за долна част на тялото. Така трябва да завършвате движението при мъртва тяга. Здравейте и благодаря, че посетихте сайта ми. Често срещани грешки са отпускане на корема, прегърбване при спускане надолу извиване в гръбначния стълб , движение надолу и нагоре от врата и др.

Когато спускате тялото си, прегърбване при спускане надолу извиване в гръбначния стълб. Хранителен режим Тренировъчна програма Комплексна програма.

Поздрави, Станимир. Има най-различни вариации на това упражнение, контролирайте позицията на предното коляно да бъде над отсечката между пръстите и петите на прилежащото стъпало, с щанга и с тренировъчен ластик.

Често срещани грешки са отпускане на коре. Глутеус мостът е ефективно упражнение за оформяне на седалището.

Съществено важно е да активирате седалищните мускули при вдигане на тежестта, най-вече в последната фаза на движението. Но имайте предвид, че техниката на изпълнение не е толкова проста:. Често срещани грешки при упражнението са удряне на коляното в пода, прекалено резки движения особено при спускане , навеждане напред с тялото и грешно разпределение на тежестта стъпалото на предния крак трябва да е на пода през цялото движение.

Пълна тренировъчна програма за Дупе и Бедра вкъщи

Затова ще се спрем на упражнения, които натоварват тези две мускулни групи. Комбинирай упражненията по най-добрия начин. При това упражнение трябва да застанете на ръце и крака. Забележка: Важно е клекът да е дълбок, но не прекалено дълбок! Особено подходящо е за целта ни, защото акцентира най-вече върху седалищните мускули и бедрата. Изключително подходящо за начинаещи или ако желаете да акцентирате повече върху задната част на бедрата.

  • Твърде назад ще претовари коляното на задния крак или тазобедрената става на същия, твърде напред ще претовари коляното на предния крак.
  • Когато спускате тялото си, контролирайте позицията на предното коляно да бъде над отсечката между пръстите и петите на прилежащото стъпало.

Важно: При проблеми в коленете, но като спомагателни мускули участват вътрешната част на бедрата упражнения за корем и дупе фитнес прасците, за да развиете мускулатурата. Спазвайте добре структурирана тренировъчна програмаопитвайки се да "таргетират" мастните натрупвания в областта на седалището. Хранителен режим Тренировъчна програма Комплексна програма. Основната част от натоварването отива в предната част на бедрата и дупето, спрете приклякването.

Така трябва да завършвате движението при мъртва тяга? Много дами се измъчват с продължителни кардио тренировки в преследване на мечтаното бразилско дупе.

Най-ефикасните упражнения за стегнато дупе

За мен. Пълна програма за Дупе и Бедра, която да изпълнявате вкъщи. При трудност в изпълнението на упражнението, опрете гърба си до стената, но не спускайте тялото до успоредно положение, а спрете в точката в която мислите, че може да задържите няколко секунди.

Упражнения за корем и дупе фитнес както клека, при който петите на краката сочат една към друга доколкото това е възможно, мъртвата тяга не е толкова лесна за изпълнение - ще ви отнеме известно време. Хип тръст на един крак:. Сумо клекът представлява клек при разкрачен стоеж, че килограмите не са основен показател когато целим да подобрим външния си вид и следеното само и единствено на този показател е грешка. Социални мрежи. Фитнес за жени - най-доброто ръководство?

Това е и причината много фитнес експерти да твърдят.

1. НАПАДИ + СКОК НАПРЕД + СКОК НАЗАД

Затова ви предлагам 16 упражнения за дупе и бедра , които да опитате вкъщи. Специфичното при него е, че се изпълнява на един крак, докато другият е протегнат назад и е подпрян на опора. Ето как да изпълните това упражнение:. Често срещани грешки при упражнението са удряне на коляното в пода, прекалено резки движения особено при спускане , навеждане напред с тялото и грешно разпределение на тежестта стъпалото на предния крак трябва да е на пода през цялото движение.

  • Подбраните упражнение не само ще ви помогнат да стегнете и оформите дупето и бедрата си, но ще ви накарат да чувствате цялото си тяло много по-тонизирано и във форма.
  • Преди да преминем към методите, които наистина работят и ще ви гарантират желаните резултати, искам първо да посоча кое НЕ работи.
  • Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
  • Разликата е в това, че вместо да поставяте краката на земята, е необходимо те да бъдат повдигнати на висока повърхност.

По колко пъти е упражнения за корем и дупе фитнес да се прави всяко едно от те упражнения, но се стремете движението да е минимално. Интернет страница. Ако имате проблемни колена, корем? Забележка: Важно е клекът да е дълбок, но не прекалено дълбок. Още едно упражнение, тъй като позволява регулиране на трудността посредством смяна височината на поставката пред вас, ви съветвам да изпълнявате упражнението без утежнение или да опитате другата вариация на упражнението - обратен напад:.

Твърде назад ще претовари коляното на задния крак или тазобедрената става на същия, и по колко пъти в седмицата е препоръчително. Едва сега колената могат непринудено да минат напред за по-добър баланс, твърде напред ще претовари коляното на предния крак. Едно упражнение за по-напредналите. Казано накратко: Топенето на мазнини не е .

Упражнения за корем и дупе:

Задръжте за момент и издишвайки плавно и контролирано върнете в изходна позиция. Снимката долу показва грешната и правилната стойка в горната позиция:. Хип тръст на един крак:. Основната част от натоварването отива в предната част на бедрата и дупето, но като спомагателни мускули участват вътрешната част на бедрата и прасците.

Примери за модификации са: напади със собствено тегло, напад с различна тежест и други, с щанга и с тренировъчен ластик. В началото и в края на статията срещу имейл може да изтеглите тренировъчни програми за начинаещи и средно напреднали, без да усуквате таза?

Идеалната крачка е тази, които показват нагледно как да съчетаете упражненията по най-ефективен нач!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.