Wow mists of pandaria private server

Публикувано на: 06.01.2020

Топ списък. Лично аз мисля ,че това е един много голям плюс на сървърът.

Близард първоначално обеща, че Mists of Pandaria ще бъде публикуван по-скоро от предишни експанжъни, но не се ангажира с дата и казаха - когато експанжънът е готов, тогава. За 3 месеца след старта ,сървърът има по около играчи онлайн и всеки ден популацията расте.

Та се замислих как чехите направиха такъв сървър с над онлайн,а толкова англоговорящи държави направиха тонове безумни пиратки с цел правене на пари и нищо повече. До седмица или по-малко, Dragonfire ще пускат 4. PvE - Всички истанции са скриптнати! Тук RaF системата се разделя на 2 , ако си рефърнат от нормален акаунт и от Premium акаунт.

На 18 години съм. PvP - Всеки ден се дават арена точки. Титли, затова е малко трудно да се пресъздаде усещането от Retail, Табарти и много други. За този експанжън бяха обявени следните неща:.

Community Forum Software by IP. В момента сървърът е нов но се надяваме да го развием с реклами и до най скоро време!

Облик и език

Чисто нов TBC 2. Насладете на бойните полета със работещи таланти и магии. Вече четири месеца отминаха от обявяването, че следващият експанжън на World of Warcraft ще се казва Mists of Pandaria. Тогава ви се утроява exp.

Blaze It

  • Калкулаторът на таланти , публикуван на сайта на Близард, беше обновен някъде на ти февруари.
  • Занимавам се с World of Warcraft сървъри още от както излезна първото ядро за Vanilla сървър. За 3 месеца след старта ,сървърът има по около играчи онлайн и всеки ден популацията расте.

Ние се нуждаем от голям екипа. Сървър в който играчите ,които не са играли никога в Retail, да почувстват пълната сила на този прекрасен експанжън.

Мога да правя сървъри на почти всяка игра. До момента са свършили изключителна работа и продължават да усъвършенстват сървърът непрекъснато. За 3 месеца след старта ,сървърът има по около играчи онлайн и wow mists of pandaria private server ден популацията расте! Виж темата.

Реферал система

Трябва да дадът нещо на хората които донейтват. Мислим да имаме 6 реалм-а, които ще са Blizzlike 15x [3. PvP - Всеки ден се дават арена точки! DataBG is part of the Sportal media group.

Сега искам да кажа няколко думи за екипът ,който разработва проектът? Това е за мен. Може да пробвате тест реалма. Прехвърляне към съдържание. Цялата статия можете да видите тук: Реферал система.

WoW : Mists of Pandaria Новини

Преди известно време бе оповестено, че малко преди излизането на експанжъна ще бъде публикуван пач, по време на който човешкият град Терамор ще бъде унищожен - като това ще доведе до пълното разгръщане на войната между Алианса и Ордата. Facebook страница на сървъра. За този експанжън бяха обявени следните неща:.

Задължително с коя версия е съвместим. И не на последно място, така и от играчите на Ордата макар че не стана ясно много добре как в бетълграундите ще се бият пандарен срещу пандарен. Би трябвало да сме поне няколко стотин души като за начало. От около човека минимум, Mists of Pandaria ще предостави възможност за боеве между компаньоните т, която я умее най-много! Make your home wow mists of pandaria private server. Пандарени ще се играят както екип на левски joma играчите на Алианса.

Starting location in Borean Tundra Lvling from should take no more than hours.

Статистика на изпълнението

Можете да разгледате Donation и Vote магазинът тук. Последно бях влизал , преди месеца в него и имаше доста добри промени. И така

Възможно най-малко бъгове по сървърите. Последно бях влизалкоито ще са Blizzlike 15x [3. Мислим да имаме 6 реалм-а, преди месеца в него и имаше доста добри промени. Ето и информация за сървърите и за мен?


Facebook
Twitter
Коментари
Лита 09.01.2020 в 12:32 Отговор

Тук RaF системата се разделя на 2 , ако си рефърнат от нормален акаунт и от Premium акаунт.

Давлина 14.01.2020 в 04:48 Отговор

Тогава ви се утроява exp. Сървър в който играчите ,които не са играли никога в Retail, да почувстват пълната сила на този прекрасен експанжън.

Белислава 15.01.2020 в 13:17 Отговор

Make your home here.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.