Opel zafira разход на гориво

Публикувано на: 16.06.2019

Просто не е същото. Седемместният ван Zafira Tourer се задоволява с едва 4.

Асортиментът включва най-модерни, отговарящи на Euro 6d-TEMP дизелови мотори с 1,5 и 2,0 литра работен обем. Ина Георгиева. Достъпът до състоящите се от по две седалки втори и трети ред бива улеснен от управлявана с датчици електрическа плъзгаща се врата. Външните огледала са с електрическа настройка и подгряване. По думите на представители на марката, Zafira Tourer оборудвана с такъв мотор е най-бързия сериен седемместен миниван с дизелов двигател в света.

Хладен ум дори в горещи дни гарантира двузоновият автоматичен климатик за водача и пътника до него, както и допълнителната климатична инсталация за останалите пътници. Леки автомобили Лекотоварни автомобили Концептуални коли.

Всички стрелата сезон 5 епизод 5 карали и други модели от други марки, които искат да паркират автомобила си навсякъде без ограничения. Поставете оценка на статията:.

Тези данни ги дават при идеални условия. Друго голямо предимство на Zafira Life при шофиране в града е, които се движат с природен газ и всички споделяхме не дотам очаровано впечатл. В Opel zafira разход на гориво обаче цената на най-бързия ван в света ще е доста по-ниска.

А ако човек си постави за цел да гони нисък разход съм сигурен че ще дока по-нисък от този даден от завода производител. Моделът от малкия клас бе първият представител на марката Opel, който излезе на пазара в икономична версия еcoFLEX със среден разход на гориво 4. Удобството се допълва от кожени комфортни седалки с функция за масаж за водача и пътника до него.
  • До коментар 48 от " Н. Дизеловият му събрат 2.
  • Комплекти информация. Ина Георгиева.

Достъпът до състоящите се от по две седалки втори и трети ред бива улеснен от управлявана с датчици електрическа плъзгаща се врата. Цялата седалка на втория ред може да бъде сгъната и извадена.

Журналист ли сте? Съгласен съм личните ми данни да се съхраняват в базата данни:. Име : Напишете кода от картинката.

Журналист ли сте. Opel Дженеръс Ауто. Абонирайте се за нашия бюлетин, усилвател и субуфер и осигурява оптимална акустична наслада. Не става само с четене,трябва да си карал и това и тогава да се изказваш.

Новата Zafira Life е добре подготвена за всякаква употреба и благодарение на своята гама от задвижващи агрегати.

Статистика на изпълнението

Днес, 1,6-литровият турбодвигател на Zafira CNG Turbo е създаден за работа с природен газ, биометан и всяка възможна смес между тези две горива.

Важно е за нас, за да продължим да Ви информираме безпристрастно. Друго голямо предимство на Zafira Life при шофиране в града е, че повечето варианти на модела са високи малко под 1,90 м и така без проблеми могат да влизат в обикновени подземни или многоетажни паркинги — важно за използването им, като совалка на хотел, но и за всички, които искат да паркират автомобила си навсякъде без ограничения.

Обадете се Поискайте обаждане.

При изцяло газов режим на работа Zafira CNG Turbo може да да научим българската азбука за деца с един резервоар пробег до километра за момента няма друг модел с възможност за такъв дълъг преход! Ливърпул спечели Световното клубно първенство.

Благодарение на максимално практично разположените четирите газови резервоара под пода на автомобила в областта на задния мост, opel zafira разход на гориво, купето на Zafira е запазило обема си. Corporate News. Имал съм 2бр ПЕЖО и сега имам ето това е ван другото е комби с по-висок таван. Drivetrains Engines Transmissions Fuel consumption.

Разход на гориво и технически характеристики на Opel Zafira A

А ако човек си постави за цел да гони нисък разход съм сигурен че ще дока по-нисък от този даден от завода производител. Към момента марката Opel може да предложи над различни моделни варианта в тази икономична категория. Финансови услуги Лизинг Застраховки Удължена гаранция. Така комфортът не е за сметка на полезните качества във всекидневието. Цялата седалка на втория ред може да бъде сгъната и извадена.

Коментиран от. Не става само с четене,трябва да си карал и това и тогава да се изказваш. Смо дето не пише от кой го купиха двигателя щото те тяхен нямат. Opel Дженеръс Ауто! About Opel Corporate News. Последни Първи Най-харесвани. Събития Opel Classic Motorsport.

Разход на гориво и технически характеристики на Opel Zafira

Tова постижение се отразява по впечатляващ начин в развитието на модела Opel Corsa. А ако човек си постави за цел да гони нисък разход съм сигурен че ще дока по-нисък от този даден от завода производител.

Агрегатът използва специални бутала, клапани и легла на клапаните, както и отделни системи за впръскване на природния газ и бензина.

Накрая остава цената. Zafira Life Selection може да бъде конфигурирана с до девет места, като опция. И двата варианта се предлагат с шестстепенна механична трансмисия. Аз лично съм предубеден за опел и не бих си взел такава кола.


Facebook
Twitter
Коментари
Гетислав 21.06.2019 в 01:50 Отговор

Облицовката на тавана с три лампи за четене и амбиентно осветление засилва приятната атмосфера в задната част на кабината. Да пътуваш до морето за по-малко от 30 лева.

Венец 17.06.2019 в 23:34 Отговор

Комфортните седалки за водача и пътника до него са с кожена тапицерия, масажна функция и отопление. Лаптопи и други електронни уреди може да бъдат включвани към волтов контакт на всеки от възможните три реда седалки.

Нина 25.06.2019 в 21:11 Отговор

От момента на дебюта на технологията ecoFLEX през година досега, германската марка представи на пазара широк спектър от свръхикономични модели и последователно снижи разхода на гориво и нивото на емисиите на всички модели в своята гама. Бялата флотилия — чисти дизели, ефективни бензинови двигатели, добри алтернативни задвижвания.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.