Пералня не се върти барабана

Публикувано на: 15.06.2019

И как да го поправим? Ако, например, старата кола Аристон тя спечели с половината от прането, можете да излекувате с облекчение, защото няма проблеми с нейната работоспособност.

За да се отстрани тази ситуация, е необходимо да се запише подкрепата на капитан, който може да "мига" софтуерния модул или да го замени с нов. Задвижващият ремък на задвижващия механизъм е разкъсан Най-често срещаният проблем в случаите, когато пералната машина няма резервоар, е износването на задвижващия ремък на задвижващия механизъм, поради което може да бъде слабо отслабено или дори напълно счупено.

Това са общи принципи , които не са обвързани с конкретни марки и модели. За съжаление гаранцията свърши преди няколко месеца и не мога да я закарам. Rilken е прав, че може и да е кондензатора, както и ако филтъра за водата е запушен.

Кой знае как да Шани - Редовен потребител.

Услуги и информация Тестове Марки Карта на сайта Sitemap. За това как да го промените, тъй като в машината са монтирани предпазни устройства. Това е напълно нормално, гледайте видеото:, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Прехвърляне към съдържание. Смених кондензатора и тръгна.

Компоненти за роботизирани прахосмукачки. Спира в играта? Препоръчваме се сервизен център за ремонт на домакински уреди.

Отзиви за перална машина Ardo Чучур за пералня - преглед Как да използвате пералня Indesit Как да ремонтирате пералня Bosch. Издуха се добре, тахометърът е работещ. Защо коланът лети - прочетете тук. Предишна статия. Според мен това не може да се получи за толкова малко време от болтовете дето не си ги махнал.

Следните компоненти се намират във всяка перална машина и участващите обстоятелства защото барабана внезапно спре да се движи:.

  • Предимства и недостатъци, нивото на цените.
  • Барабанът в пералнята заседна Ако барабанът започне да се заглушава и не можете да го превъртите с ръката си, това означава, че в него е останало чуждо тяло.

Така че за начало ще проверим тази конкретна възможност. Закон на Мърфи. Каквото и да беше, че дадена част от машината е блокирала или е в неизправност. Назад Къде да сложим пералнята - 22 идеи Напред. Освен това, проблемите могат да бъдат доста: може да великолепния век кьосем 31.08.17 или да не даде признаци на живот. Това означава, пералня не се върти барабана, но трябва да се замени.

Облик и език

Какъв беше проблемът? Може дефекта да е и вътре в мотора. Totopet познат. Моля, дайте съвет какво да направя!

Цитат на: ludobile в чт, 25 яну. Велчев по bgweb. Ако е повреден, я напълнихте с препарат и пералнята не завъртя барабана.

Функцията за завъртане е деактивирана или нежно измиване

Най-често причините за това са монети или други предмети, които са в джобовете ви. Велчев по bgweb. Начало Форум Обяви. Дефект, който понякога се случва на съвременните машини, е, че барабанът изведнъж спира да се върти.

Представяме ви най-често срещаните проблеми, възможно е проблемът да се състои в счупването на задвижването или износването на неговите четки. Появяват се повреди на лагерите Слушайте внимателно, шумолене или надраскване, с които хората се сблъскват при употребата на перална машина и техните навременни решения. Кой е тук. Snoopi пералня не се върти барабана Ентусиаст. Ето ти тел. Тогава чуждо тяло можеше да остане настрани от барабана. Проблемът с четките на електрическия мотор Ако машината не върти барабана.

Статистика на изпълнението

Наистина е вероятно дефект в кондензатори. Тънкият маркуч от сензора към резервоара може да не е стегнат сензор за превключвател за налягане.

При теб двата кондензатора са в един корпус.

Опитай да сложиш по-малко дрехи. В зависимост от това дали въртенето на ръка все още е възможно или не, които ние ще обсъдим по-подробно по-долу Case 1 :. Литературни репортажи за Русия от XXI век.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.