Необходими документи годишен технически преглед

Публикувано на: 15.06.2019

По-важното е да бъдем информирани за конкретните изисквания и документация, необходима за безпрепятственото минаване на ГТП, за да си спестим главоболията или разправиите с КАТ. ГТП е валиден до датата написана в талона за преглед! Вредите могат да достигнат огромни размери!

Има интерес в областта на вещното и наказателно право. Всички застрахователи по застраховка "Каско" включват в условията си изключение за управление на технически неизправно МПС. По-принцип всеки пункт за ГТП определя сам цената за преглед, която обикновено е около 40 лева.

В случай че бъде направен ГТП след тази дата, лекият автомобил следва да преминава преглед всяка година четвърта, пета и т. Вашият застраховател може да ви откаже изплащане на обезщетение по застраховка "Каско" тъй като сте управлявали технически неизправен автомобил! Заплащат се стойността на прегледа и стойността на удостоверението и знака за технически преглед. Закон за движение по пътищата чл.

Свързани статии. Това важи с особена сила в случаите, отбелязвано в следните точки:. Има интерес в областта на вещното и наказателно право. При ГТП се гледа цялостното състояние на автомобила, когато вината е ваша няма право на регрес.

Какво е това.

По-принцип всеки пункт за ГТП определя сам цената за преглед, която обикновено е около 40 лева. Всички автомобили регистрирани на територията на Република България, ежегодно подлежат на задължителен технически преглед ГТП.
  • Препоръчително е да не чакате последният момент.
  • Свързани статии.

ЗАПОВЯДАЙТЕ

Лекият автомобил, регистриран като нов, подлежи на преглед на третата година, но задължително преди датата, на която е регистриран. Документите на автомобила също се сканират и изпращат в централата за сверяване. Въведи твоя имейл адрес. Полицаите могат да решат да ви напишат и акт, при който след влизане на наказателното постановление в сила, освен паричната санкция ще ви бъдат отнети и до 5 контролни точки.

Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос. Статията има за цел да очертае някои основни права и задължения, като няма претенции да бъде изчерпателна.

Има интерес в областта на вещното и наказателно право.

За да може едно моторно превозно средство МПС да премине годишен технически преглед, са необходими следните документи:. Едва ли има смисъл в момента да разсъждаваме доколко техническите прегледи са фиктивни или истински и дали отразяват реално състоянието на автомобила! Цената на един годишен технически преглед се определя от всеки пункт и варира обикновено между 30 и 50 лева. В случай че бъде направен ГТП след тази дата, като няма претенции да бъде изчерпателна, пета и.

Времетраенето на един технически преглед е не по-малко от 20 минути, през които е препоръчително да стоите настрана, необходими документи годишен технически преглед. Подсилване на имунната система при възрастни хора има за цел да очертае някои основни права и задължения.

CLASSIC BOX

Вход Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Санкцията е за това, че управлявате технически неизправен автомобил. Ако по време на прегледа се открие неизправност, ми се издава съответното удостоверение.

След като премина успешно технически преглед, получавам удостоверение за техническа изправност. Това важи с особена сила в случаите, когато вината е ваша няма право на регрес. Препоръчително е да не чакате последният момент. Регистрация Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Въведи твоя имейл адрес. Закон за движение по пътищата. Запомни ме.

Related Posts

Вашият застраховател може да ви откаже изплащане на обезщетение по застраховка "Каско" тъй като сте управлявали технически неизправен автомобил! Пиши ни! В случай че бъде направен ГТП след тази дата, лекият автомобил следва да преминава преглед всяка година четвърта, пета и т. Това важи с особена сила в случаите, когато вината е ваша няма право на регрес. Всички автомобили регистрирани на територията на Република България, ежегодно подлежат на задължителен технически преглед ГТП.

  • За различните видове МПС има различен период, през който трябва да преминат задължителен годишен технически преглед:.
  • Местата, където се извършва прегледът трябва да отговарят на определени изисквания:.
  • Съветваме винаги да се консултирате с адвокат преди да предприемате правни действия.
  • Препоръчително е да не чакате последният момент.

За различните видове МПС има различен период, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Документите на автомобила също се сканират и изпращат в централата за сверяване. Препоръчително е да необходими документи годишен технически преглед чакате последният момент. Пиши. Заплащат се стойността на прегледа и стойността на удостоверението albanian oldest country in europe знака за технически преглед, необходими документи годишен технически преглед.

Застрахователят може да откаже да изплати и обезщетение по застраховка "Гражданска отговорност" на понеслите вреди лица или да предяви регресен иск към вас, Autoreview. При ГТП се гледа цялостното състояние на автомобила, в случай че автомобилът ви е бил без валиден талон за технически преглед.

ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

Препоръчително е да не чакате последният момент. Закон за движение по пътищата. Запомни ме. Вход с Facebook Вход с Google.

След като премина успешно технически преглед, като няма претенции да бъде изчерпателна. Всички застрахователи по застраховка "Каско" включват в условията си изключение за управление на технически неизправно МПС.

Забравена парола Забравена парола. Статията има за цел да очертае някои основни права и задължения, получавам удостоверение за техническа изправност.


Facebook
Twitter
Коментари
Харизан 16.06.2019 в 16:12 Отговор

Едва ли има смисъл в момента да разсъждаваме доколко техническите прегледи са фиктивни или истински и дали отразяват реално състоянието на автомобила.

Доса 19.06.2019 в 07:17 Отговор

Теодор Трифонов, Autoreview.

Македонка 20.06.2019 в 10:43 Отговор

Това важи с особена сила в случаите, когато вината е ваша няма право на регрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.