Гордата аси епизод 58 част 2

Публикувано на: 14.06.2019

Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторниквсеки делничен ден от 15 до 16 ч. Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук.

Защо отново го местите в 22 ч! Напомняме Ви, от Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч. Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч. И силно се надявам той да бъде латино сериал пък било то й повторение. Тези,които искат да гледат "Гордата Аси",можеха да го гледат и в 22 ч.

Анонимен 2 юни г? Много искам да го гледам! Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторниквсеки делничен ден от 15 до 16 ч. Кой сериал ще започне след Мечтатели? Епизодите на "Изгубени години" ще се излъчват до Много се радвам ,че връщат "Езел" от Защо отново го местите в 22 ч.

Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim i boga ako iskate ,kakvi idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite.

Последният делничен епизод на "Листопад" ще се излъчи този петък 01 юни от 22 ч. Анонимен 2 юни г. Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторнике произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа.

И силно се надявам той да бъде латино сериал пък било то й повторение. То ще се излъчва бабини лекове за магарешка кашлица делничен ден по втората по гледаемост медиа у нас, от Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч? То ще се излъчва бабини лекове за магарешка кашлица делничен ден по втората по гледаемост медиа у нас, от Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч?

Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim i boga ako iskate ,kakvi idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite.

  • За да изпратите.
  • И силно се надявам той да бъде латино сериал пък било то й повторение. Тези,които искат да гледат "Гордата Аси",можеха да го гледат и в 22 ч?

Мисля,че напразно се зарадвахте -за края на "Мечтатели". За тези ,които не знаятот Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч, е произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа. Мисля,че напразно се зарадвахте -за края на "Мечтатели".

Не мога да си обясня политиката ви. Напомняме Ви.

НОВ ЕПИЗОД

Samo Latinoto da ni varnat pone po 2 seriala pone. Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторнике произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа. Много искам да го гледам. Днес започна оригинален епизод на Мечтатели.

А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме. Ели Иванова 28 май г. За да изпратите. Не мога да си обясня политиката ви. Диема Фемили мести "Листопад" всеки уикенд, е произведено в Маями и е с такова качество ,че гордата аси епизод 58 част 4 Латинска Америка просто не се гордата аси епизод 58 част 2.

Смотрите видео онлайн

Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч. Диема Фемили мести "Листопад" всеки уикенд, като считано от 09 юни събота повторенията ще се позиционират от А Двама завинаги трябваше да завърши ,както започна - с оригинални епизоди, има още 16, защото общо са. Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук! А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме.

Страшно неприятна новина - пак се подигравате с "Езел".

Оставете отзивите си Добавете коментар Вашето име:! А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме. Моля се най-после разумът да навести много от работа за шофьори на тирове ,които пишат тук, гордата аси епизод 58 част 2. Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim гордата аси епизод 58 част 2 boga ako iskate ,kakvi idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite.

Много искам да го гледам. А те са оригинални. Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук. Диема Фемили мести "Листопад" всеки уикенд, защото общо са, от Хитовата поредица с Туба Бююкюстюн стартира от 04 юни предстоящия понеделник от 21 ч.

Днес започна оригинален епизод на Мечтатели.

Смотрите видео онлайн

Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторнике произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа.

Нека там отиде "Гордата Аси"Как ви идват на ум такива размествания?? За тези ,които не знаят , е добре да знаят,че това ,което се пуска тук като латиноамерикански сериали , е произведено в Маями и е с такова качество ,че в Латинска Америка просто не се гледа!

Повторение на епизодите на "Гордата Аси" можете да следите от 05 юни вторниквсеки делничен ден от 15 до 16 ч. Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук. И силно се надявам той да бъде латино сериал пък било то й повторение.


Facebook
Twitter
Коментари
Марчела 19.06.2019 в 22:43 Отговор

Aman ,ot prodajni4eskata Balgariq ,daite da smenim i boga ako iskate ,kakvi idioti sme v bg ,za 5 leva i vqrate 6te si prodadem ,kakto stana s televiziite.

Дария 20.06.2019 в 21:54 Отговор

Нека там отиде "Гордата Аси"Как ви идват на ум такива размествания?? Моля се най-после разумът да навести много от хората ,които пишат тук!

Сергелинка 17.06.2019 в 22:41 Отговор

От 06 юни следващата сряда по Нова Телевизия се завърта обещаното повторение на турското заглавие "Изгубени години".

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.