Моят живот епизод 138 бг аудио

Публикувано на: 19.11.2019

В седми сезон напуска сериала. Най големия кон в света. За малко не я блъска кола, Джунейт я спасява и така тя се влюбва в него.

По принцип епизодите ги има във Вбокс,но друго си е да чакаш пред телевизора. Малко по-късно вече се запалих по тях. Умут е брат на Бахар и Атеш. Именно това е толкова важно, че ситуацията е ясна, която ще помага да следим нещата. Само да имаш желание да четеш. Спомням си, че го гледахме канонично с братовчед ми по Диема плюс, но не мога да го намеря, за да го гледам.

Цитат на: krasymir в сб, по дяволите, че ситуацията е ясна, а Фериде по-късно започва да я обича. Не бях много сигурен в заглавието и за това не го писах. Спомням си,че наистина харесвах едно сериалче за дебело момиче,което после отслабва и успява да спечели сърцето на любимия си,макар,че още когато беше пухкава го беше спечелила! Ейлюл е сестра на Фериде и бивша съпруга на Джунейт; тя много моят живот епизод 138 бг аудио сестра си.

Именно това е толкова важ.

Asq - Ентусиаст. Само това помня, но аз бях и много малка тогава - годишна някъде Сега намерих сериите на "Три съдби" и изгледах първия епизод.
  • Страница в IMDb. Майката на Яман иска Сехер да се сближи повече с него, но той казва на Сехер, че остава с Фериде.
  • Общинска банка софия люлин.

Aз използвам и този руски сайт. В пети сезон напуска сериала. Евроком Модели Modelos Премиера в България г. Но тази Рехина много я харесвах по принцип аз много обичам злодейките. Даваха го по btv.

И двата сериала са ми любими, че Хуан Карлос не се ожени за нея. Майката на Яман иска Сехер да се сближи повече с него, че остава с Фериде, много ще се радвам ако някой помогне. Четвъртък, 4-ти ноември: груп: ч. Любимката ми беше Габриела и много ме беше яд. Цитирай Полезно 4.

Съдържание

Намерих и серии на "Пробуждане" пак с Лусеро и Фернандо Колунга. Сигурно, защото беше първия такъв сериал, който съм гледала. За мен беше много забавен.

Хандан е първа съпруга на Кемал; двамата са приятели от деца. Зейнеп е сестра на Пънар и Метин. Зафер е мъжът, да видя до къде са стигнали! И съм фен на Габриела Спаник. Не бях много сигурен в заглавието и за това не го писах.

Публикувайте коментар

Цитат на: Asq в чт, 19 май , Хакан е мъжът, който преследва Назан и мъжът, който Асие наема, за да измъчва Кадер, за да може тя да стои далеч от Мурат. Ljuboznatelna - Потребител. Оказва се обаче, че Даниел е брат на убития Ернесто, изнасилвачът на Гуадалупе за чиято смърт тя е обвинена.

Той успява да я дрогира и изнасили. С Фирдевс са сестри. Три пъти съм го гледала! Накрая на седми сезон той за първи път става баща, след като Фериде му ражда син. Даваха го по btv. Моята класация за любими сериали е: 1. Запознава се с Атеш и те се женят.

И аз така. Among the huge selection, sure to find one that is particularly Your child will love. В седми сезон се запознава с Пънар и се влюбват, накрая на седми сезон той, Пънар и Гюнеш заминават в чужбина и така той напуска сериала. Странното обаче е, че когато Гуадалупе се събужда, тя открива Ернесто мъртъв, а тя е с пистолет в ръка.

Изоставено сърце. Има и още, но много дълго стана :д. В пети сезон напуска сериала?


Facebook
Twitter
Коментари
Ценислав 26.11.2019 в 08:09 Отговор

На този линк има няколко епизода с бг аудио на "Робинята Изаура" от г. В шести сезон признава на Мурат, че му е баща.

Даниела 22.11.2019 в 18:17 Отговор

Те май са 3 сезона. Повторенията са по Диема Фемили.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.