Samsung galaxy grand neo plus olx

Публикувано на: 11.06.2019

Смяна на стъкло за Huawei: Huawei Mate 10 Lite 8 0,00 лв. CAT S50 - 50л в.

Цени: iPhone 6 - 60л в. Huawei P20 Lite 90,00 л в. Имате автомобил,който никога не Ви е оставял,но сте го позанемарили,одраскали тук там,чукнали,поизкривили и търсите място на което колата Ви ще си върне предишния блясък.

GSM Сервиз София, бул. Гаранция на из в ършените ремонти. Цена с труд Huawei P20 Pro - 4 8 0лв.

Всички обяви 0 преходи Повече от 1 на прехода преходи Над 10 преходи. История на Вашите заявки! Ремонтите се извършват с висококачествени части и в адекватни срокове. Ле в ски-В,бл. За повече информация относно срокове на ремонта ползвайте посочения в обявата телефон.

Златен или черен.

Предлагаме смя на на комплект дисплей с тъч за посочените д в а модела на Revo.

Други предложения:

Samsung galaxy s6 edge plus - лв. Цена с труд Huawei P20 Lite - лв. GSM сервиз гр. Възможно е да изпратите телефо на по куриер а ние да го ремонтираме и в ърнем. Този ремонт се предлага, когато само стъклото е напукано, но дисплея и тъч скрийна са здрави.

  • По отношение на частите за лаптоппри покупка на оста на лите ми обя в и. Це на с труд Huawei P20 Lite - л в.
  • Nokia 6. Христо Боте в предлага смя на на стъкла на смартфони iPhone.

В рамките на град София и София област. Пло в ди в бул. Има възможност за закупуване на тампони различни марки и цени. Huawei Y6 90,00 л. Huawei P 9 9 0,00 лв. Смяна батерия Coolpad Modena E - 40лв. Счупен дисплей ,продава се цял - без дистанционно и адаптор за захранване.

Nokia 2. Huawei P9 Mini 80,00 л в. Huawei P10 Plus ,00 л в.

Nokia 3 - 80л. CAT S30 - 45л. Nokia 8 - л. Смяна батерия LG G3 - 35лв. Смя на батерия Samsung Note 4 - 38л .

Смя на батерия Samsung S8 - 55л в. Други ресурси. Nokia 3 - 8 0лв.

  • Адрес: гр.
  • Предлагаме смяна на дисплея и тъч скрийн на посочения модел в нашият сервиз.
  • GSM сервиз в гр.
  • Защо да не и подарите нови прагове, под, и вежди?

Възможно е да изпратите телефо на по куриер а ние да го ремонтираме и в ърнем? Имате автомобил,който samsung galaxy grand neo plus olx не Ви е оставял,но сте го позанемарили,одраскали тук там,чукнали,поизкривили и търсите място на което колата Ви ще си върне предишния блясък. CAT S30 - 45лв. Сточна гара кръговото Ул. Смя на дисплей - 30л.

За по в ече информация относно сроко в е на ремонта полз в айте посочения в обя в ата телефон.

Смя на на тъч скрийн , дисплей , USB букси,префлаш в ане и др. Този ремонт се предлага, когато само стъклото е напукано, но дисплея и тъч скрийна са здрави. Бърза и професио на л на смя на на Вашето счупено стъкло за следните модели смартфони: Samsung galaxy sл в Samsung galaxy s л в Samsung galaxy s л в Samsung galaxy s6 edge - л в. Константин Стоилов 43 Ние предлагаме: - Всякакви марки и размери гуми зимни и летни нови и втора употреба - Джанти за всеки автомобил алуминиеви и железни - Бандажни резервни гуми патерици - автомобилни, джипови и бусови гуми - Изправяне на джанти алуминиеви и железни - Смяна на дискове, накладки, тампони, шарнири и т.

Це на с труд и части - 90л. Цена с труд Huawei P20 - 1 8 0лв. Ц в ят черен.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.