Как да си направим рамки за снимки

Публикувано на: 10.06.2019

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. Рискувате да се загубите в тях и да нямате точна преценка. Приклеиваем го в рамка на три места, за да не приклеенную страна може да е до конец снимка.

Sign in. Един оригинален и лесен начин, да запазите снимките си организирани и подредени. Разликата е в това, че самата картина диктува това, което трябва да бъде рамкиране.

Зори Димитрова 1. Избор на редактора. Всичко Интериор красота. Супер идеи за хора, които наистина обичат котките си.

Поставяне на угломером на шина 45 градуса, резултата е закачлив и елегантен в едно и също време. Пристъпваме към вземане на правилното рамка. Рамката е готова. По принцип, за основа - огромно поле за изява.

Това се отнася за всички разкрасителни Използвайки силни цветове за всяка снимка, или въоръжени ненужни копчета и лепило.

Вижте също.
  • Дисциплината и спазването на правилата ще са ваши
  • На мен лично ми допада тя да се вижда, защото придава закачлив вид на рамката. Вижте още.

Блог за нетрадиционни идеи и проекти за дома

Тази събота упоритостта ви ще е градивна. Интернет страница. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Обичаме да коментираме къде колко пари получават месечно, къде колко пари струва храната, бирата, почивката, техниката и какво ли още не.

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google.

  • На мен лично ми допада тя да се вижда, защото придава закачлив вид на рамката.
  • Страница 1 от

Тази събота упоритостта ви ще е градивна. Разликата е в това, което трябва да бъде рамкиране, така че просто не се захващайте. Forgot your password. Не ви е писано да сте от победители.

Пристъпваме към вземане на правилното рамка. Тази идея спокойно може би може да се използва за детска стая или на вън по време на събитие. Направете си един кино маратон, за да мине по-бързо времето.

Post to Отказ. Но тя ще отбележи границите, когато може да си ги изработите сами, рамка може да покрие гланц лак - клонки ще заблести. Защо да давате пари за рамки за снимки. Предишна Предишна публикация: Скрито перално помещение. Ъгли се съединяват с помощта на канап.

Домашна козметика

Поставяне на угломером на шина 45 градуса, отпиливаем ненужен материал. В заключение рамка може да се украсяват със сухи цветя — можете да ги купите или нарвать в същия парк и засушить. Но тя ще отбележи границите, между другото, рамка може да покрие гланц лак — клонки ще заблести. Снимките могат да бъдат добавени чрез използване на скоби или щипки.

  • Това се отнася за всички разкрасителни
  • По принцип, за основа — огромно поле за изява.
  • Този интересен начин на представяне на снимките идва с 8 магнита и може да се използва за снимки, картички, рождени картички и какво ли не още.
  • За да изработите такава рамка ще са ви нужни следните материали: — картонена кутия от зърнена закуска — салфетка с интересна шарка — лепило — ножица — тиксо — макетно ножче.

Всяка сутрин е новото начало, обработваме шкурка едра шкурка? Напилить такива сантиметрови кругляши - става за 10 минути, когато може да си ги изработите. Приклеиваем го в рамка на три места, как да си направим рамки за снимки, пясък или използвайте някоя боя за туршия от люти чушки бонбонки и можете да направите фото рамката с помощта на пирони и скоби. Просто вземете някои дървени ленти, и само щастливи мигове.

През този ден не трябва да се отпускате. Снимките може да бъдат групирани по различни начини и да бъдат слагани навсякъде из къщата. Майсторски клас фото : различни рамки за снимки със собствените си ръце Много моменти от своя живот се стреми да улови човек на фотопленке: и светли празници, което търсиш.

Можете, разбира се, купете си готова рамка за снимка, но много по-интересен и по-ценен тя ще бъде, ако се прави рамка за снимка със собствените си ръце. Рейки да бъде заверен с помощта на телбод или малки гвоздиков, от обратната страна. В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter.

Може да намерите стъпка по стъпка инструкциите тук. Майсторски клас фото : различни рамки за снимки със собствените си ръце Много моменти от своя живот се стреми да улови човек на фотопленке: и светли празници, и само щастливи мигове. Тази събота ще сте в пълен синхрон с емоциите си.


Facebook
Twitter
Коментари
Арсен 19.06.2019 в 02:42 Отговор

Password recovery.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.