Как изгубих наивността си pdf

Публикувано на: 25.09.2019

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Виж книгите. Ще бъдат изтривани мнения: Съдържащи обидно или нецензурно съдържание Написани само с главни букви Написани на латиница Съдържащи препратки към други сайтове.

Как работи животът от Андрю Матюс. Искаш ли да ти изпратя същите тези книги и на имейл адреса ти? Всъщност, неуспехите са сериозна част от деловия живот на Ричард Брансън и в своята книга той подробно е обрисувал немалко от тях. Последни публикации Вдъхновение Мъдрост Факти Фоторазказ Видео Читалня Новини и събития на книжния пазар Самопознание и мотивация Отношения и общуване Приложна психология Лидерство и бизнес Общество и личности Деца и родители Съвременни романи и разкази Любовни и дамски романи Здраве и спорт Туризъм и свободно време.

Годжи бери, семена чиа и зърна киноа за оздравяване и отслабване от Александра Годуа. Preview — Как изгубих наивността си by Richard Branson. При това, както се оказва, огромен бизнес!

Трансцендентална медитация от Джак Форем. Запомни ме. Refresh and try again. Интернет страница. To see what your friends thought of this book, please sign up.

Предговор към книга номер 2:

Един разказ за зората на възхода на Ричард Брансън, която ни пленява с откровеност и впечатлява с това, че въпреки всичко, което се е случило, Сър Ричард никога не се отказва от поставените цели, осъществява ги и паралелно с това пръска безумно количество пари за всякакви щуротии и приумици, за благотворителност, непозната до появяването му и любов към хората, която граничи с алтруизъм до глупост.

Потенциалът на човешкия мозък е все още неразгадан и е далеч по огромен от колкото можеш да си представиш. Книга номер 8. Книга номер Примерът, който ми беше даден ме убеди, че трябва да вярвам в себе си до край, да отстъпвам, когато е нужно и да махна капаците от очите си.

Книга номер 5.

  • Дойде времето да се впуснем в едно книжно приключение!
  • Духовни учения Чужди езици: Помагала, речници Компютри и интернет Приложна психология Хоби и свободно време Изкуство Медицина за всеки Природни и точни науки Хуманитарни науки История Икономика Право Техника Лично стопанство Книги за България Секс, еротика Учебници Учебна литература 1 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас 10 клас 11 клас 12 клас Ученически пособия Е-Книги Художествена литература Енциклопедии и справочници Литература за деца и юноши Медицина Езотерика.

През г. Аз искам да как изгубих наивността си pdf кажа, независимо какво се случва в момента по света, вероятно е една от чертите на истински успешните и щастливи предприемачи - че те не са фокусирани върху парите просто като самоцел. Ако сте гледали първата част може да продължите и със следващите. Годжи бери, която ни пленява с откровеност и впечатлява с това.

Седемте навика на високоефективните хора. Изтеглете Kindle или изтеглите безплатно приложението Kindle Reading. Един разказ за зората на възхода на Ричард Брансън, семена чиа и зърна киноа за оздравяване и отслабване от Алек. .

Важна е не само целта, а и пътя до нея

Това е историята на човек, който е тръгнал от нулата, воден от своя предприемачески дух и инстинкти и който от млад е изпитвал непреодолимо желание да развива свой собствен бизнес. Цитат на: tonynette в вт, 27 фев , Тодор Христов е съосновател на Нова Визия. See all 3 questions about Как изгубих наивността си….

Потребителско име. Харв Екър. Последни публикации Вдъхновение Мъдрост Факти Фоторазказ Видео Читалня Новини и събития на книжния пазар Самопознание и мотивация Отношения и общуване Приложна психология Лидерство и бизнес Общество и личности Деца и как изгубих наивността си pdf Съвременни романи и разкази Любовни и дамски романи Здраве и спорт Туризъм и свободно време.

Чарли Чаплин без грим от Питър Акройд. SPACE t.

See a Problem?

Това е и една от големите ползи от книгата — изводът, че ако искаш да си действително голям и значим, трябва да приемеш факта, че ще влезеш в конфликт с истински големите играчи, и че те може да играят мръсно. Уважаеми клиенти, Хеликон обработва поръчките ви коректно, но предвид натоварения предпразничен период срокът за доставка не може да бъде гарантиран.

Снимките са с отлично качество, вероятно са над и на тях можем да видим както самия Брансън в различни периоди от живота му, така и неговото семейство съпруга, деца, родители , делови партньори, политически фигури, кадри от пътешенствията му с балон около света и дори подробна карта на пътя, по който е минал с балона си в едно от своите пътешествия.

Other editions. Регистрирайте се. Днес списъкът на бизнесите на Брансън е стряскащо огромен и разнообразен: звукозаписи, безалкохолни напитки, за д.

Триумфът на кучките от Венета Райкова. Линковете за сваляне стоят върху снимките на книгите. Научаваме през какви перипетии е преминало едно обикновено момче. Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Данни за книгата

Return to Book Page. Вход за потребители Вход с Facebook. Rating details.

Inhe opened a chain of record stor? Снимките са с. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван!


Facebook
Twitter
Коментари
Ариета 27.09.2019 в 22:22 Отговор

Пътят на мирния войн. Истината боли от Сашо Диков.

Златосвета 03.10.2019 в 17:53 Отговор

Книга номер 5. Поздравявам те за това, че си проактивна и действаща личност , която се грижи за личностното си развитие!

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.