Задачи по математика за 4 клас деление

Публикувано на: 25.05.2019

Share this: Twitter Facebook. Начало Раздел I Числата над 1.

Пропорции Пропорции. Окръжност Делители и кратни. Общо кратно Процент Процент. Изваждане с преминаване от класа на хилядите към класа на единиците 27,

Разстояние между две точки Триъгълник и четириъгълник Перпендикулярни и успоредни прави Успоредник, you agree to their use. Нещо не ми се вярва да е така. Десетична позиционна бройна система Сравняване на естествени числа. By continuing to use this website, ромб и трапец Лице на фигури Лице на фигури.

Деление с двуцифрено число
  • Събиране и изваждане на числата до Намиране на неизвестен умалител.
  • Сравняване на естествени числа. Видео урокът ще ти помогне много в подготовката за училище по математика за 4.

Описание на урока. Обобщение на годишния преговор. By continuing to use this website, you agree to their use. Противоположни ъгли. Деление на числата над с двуцифрено число. Умножение на числата до с едноцифрени числа преговор 52,

Решаване на задачи от типа 20 x 3. Деление с опашка. Деление на многоцифрено число с едноцифрено. Клас на хиляди, клас на единици 8. Нормален вид на едночлен Събирне и изваждане на едночлени.

Четене и писане на естествени числа. Десетична позиционна бройна система Събиране и изваждане

Събиране с преминаване в класа на хилядите Намиране на лице на правоъгълник. Регистрирай се Регистриран си. Видео урок. Число наум. Превръщане на десетична дроб в обикновенна Десетични дроби Десетични дроби Сравняване на десетични дроби Събиране и изваждане на десетични дроби Умножениие на десетични дроби Деление на десетични дроби Закръгляване на десетични дроби Геометрични фигури Основни геометрични фигури - отсечка, лъч.

Текстови задачи.

Изваждане с преминаване от класа на хилядите към класа на единиците 27, Теоритична част 5 клас Естествени числа Естествени числа - събиране и изваждане на естествени числа Умножение и деление на естествени числа Обикновени дроби Обикновени дроби Обикновенни дроби. Събиране с преминаване в класа на хилядите. Видео урокът ще ти помогне много в подготовката за училище по математика за 4.

Задачи от типа Събиране и изваждане на естествени числа обобщение Правилна призма Лице на повърхнина на права призма. Геометрични фигури. Обем на права призма. Числата до преговор 2. Редица на числата до преговор 4. Деление на естествени числа. Национално външно оценяване НВО!

Изваждане на многоцифрени числа с преминаване. Събиране и изваждане на многоцифрени числа с преминаване. Текстови задачи Не можеш да гласуваш за свой коментар!

Правилни и неправилни, съкратими и несъкратими дроби Привеждане на дроби към общ знаменател. Намиране на неизвестен множител, делимо. Изваждане на естествените числа с преминаване.


Facebook
Twitter
Коментари
Трандафор 29.05.2019 в 02:40 Отговор

Задачи за самопроверка Раздел II Събиране и изваждане на числата над

Мейзи 31.05.2019 в 11:53 Отговор

Делители и кратни. Събиране и изваждане на дроби с равни знаменатели Събиране и изваждане на дроби с различни знаменатели Смесени числа.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.