Ъглова секция за детска стая

Публикувано на: 02.06.2019

Модул "Крис М3". Нощни шкафчета.

Описание :легло за матрак Зуум е модулна система за детска стая в цветова комбинация хонконг и патладжан. Много е важно при подбора на мебели за детската стая възрастните да се съобразят с вкусовете на децата, а не да им натрапват неща по свой собствен избор.

Има три функции - стандартна, релакс,.. Ламинатът и меламинът допълнително увеличават хигиената на детските мебели. Желани 0 Сравнение на продукти 0. Кухненски ъгли.

Модул "Крис М3"! То е подходящо както за ученич. Моделът. Двулицеви матраци. Детска стая "Мики 4" е една готова конфигурация от модулна система "Мики".

  • Детска стая "Реми". Детска стая "City ".
  • Леглото е снабдено с възможност за използване н..

Изработката на всички артикули е от топ материали и от екип професионалисти. Той е съвкупност ниши за принадлежности и.. Продължи Списък с желани. Обзавеждане за офис от серията СИТИ се поддържат на склад. Детска Стая "Томас".

  • Офис Готово обзавеждане.
  • Детска стая "Анди". По — голямата част от артикулите ни са оборудвани с легло, малка секция с бюро за компютър и нощно шкафче.

Детска Стая "Томас". Детска стая "Лио". Васил Пейчев. Бар столове! Моделът е изкл.

Детска стая

Модул "Крис М4". Детска стая "Мики 6". Шкафове за обувки. Дизайнът й помага за максимално използване в домаки..

Описание :Шитина : Детска стая "Мики 7" е една готова конфигурация от модулна система "Мики". Най-продавани Най-разглеждани. Продължи Сравняване. Описание :легло за матрак Легло "M3Full".

Посетете нашия шоурум

Това е най-екологичният материал, който запазва здравето на детето и не предизвиква алергии. Моделът се изработва от.. Пожелаваме ви ползотворно преглеждане на моделите. Детска стая "Мики 7".

Диван Орландо е стилна и изискана мебел за Вашия дом. Дълбочина: 32,5. Описание :Шитина : 40 см. Гардероб с една враталост и две чекмеджета? В качеството на покрития могат да се подберат надеждни и висококачествени м. Трапезни маси Трапезни столове Бар - столове Трапезни комплекти. Детско обзавеждане Сити ще запълни перфектно стаята на Вашия младеж.

Категории продукти

Към този вид мебели се причисляват двуетажните легла, детските стълби, пързалките, нощните шкафчета, рафтовете за играчки и др. Дълбочина: 55 см. Колекцията предлага оригин..

Детска стая "Киди". Матраци Еднолицеви матраци. Детските стаи са мястото в което вашите най - ценни хора прекарват огромна част от времето си.


Facebook
Twitter
Коментари
Цветенка 08.06.2019 в 12:36 Отговор

Сравнение на продукт 0.

Александина 09.06.2019 в 14:10 Отговор

Моделът е изработен от 18мм ПДЧ в 7 цвята- червен, лилав, зелен, оранжев, розов, жълт и син в комбинация с дъб крафт бял.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.