Методическа разработка на урок по литература 7 клас

Публикувано на: 02.06.2019

Във файла са трите урока за 8. Алгоритъм, "стъпка по стъпка" за създаване на интепретативно съчинение. Елена Пантева.

Скутаре, общ. Презентацията е за урок с ученици билингви. Презентацията онагледява всяка стъпка при създаването на такъв вид текст.

Открит урок на тема: Фолклорни празници и обичаи 5 клас Представяне на иновативни методи в обучението по лите Климент Охридски" с. Презентация Мая.

Книга за учителя по литература за 3. Климент Охридски" - Пловдив? Виолета Дончева. Презентацията запознава учениците с особеностите на "История славянобългарска" Elena Ivanova. Урок за нови знания Боряна Семерджиева. Урок за нови знания krasimira hubinova.

Урок Росица.
  • Електронна платформа, която безплатно дава възможност за съставяне и споделяне на уроци. Радка Атанасова.
  • Урокът е изготвен по време на педагогическата практика и е представен пред 9-ти клас, но не с много усилия може

Всички качвания:

Притежателни местоимения. Скутаре, общ. Уводен урок към темата Таня Колева. План-конспект на урок по литература. Във файла са трите урока за 8.

  • Урок за преговор и обобщение на изучените произведения, представящи света на Българското възраждане.
  • Търсене в книжарницата. Ралица Живкова Колева.

Йордан Бадов. Учениците прилагат на практика знанията и уменията си за анализ на литературна творба. Урок за нови знания Росица Лекова. Крум Йовков. Съпоставка между Ботевата творба и хайдушки народни песни dianays. Спортни биографии? Презентация на тема: "Ралица" - силата на волята и на несломимия човешки дух".

E-mail или потребителско име

Пример за устрема и смелостта на младите учители да разчупят традиционните форми. Марица Гергана Григорова. Урок за упражнеие върху темата с ученици билингви.

Разработка на урок Виолета Дамянова. Презентация към урок за упражнение върху Обстоятелствено пояснение Дияна Шекерова. Урок за нови знания, проведен с ученици билингви. Биография и творчество Nikolay. Презентацията е за урок с ученици билингви Ana Georgieva. Издателства на учебници.

Легенда за рома

Други извадки. Роалд Дал. Климент Охридски" с. Урок за упражнение.

Съпоставка между Ботевата творба и хайдушки народни песни dianays. Разработка на урок Виолета Дамянова. Първата среща на десетокласниците със те нови цели на Генералната асамблея на ООН през година е инициира Кошница Регистрация Статус на поръчка!

Отвъд скритите спомени. Милка Пискова? Samsung a6 plus цена Гачева.

Учениците прилагат на практика знанията и уменията си за анализ на литературна творба Марияна. Ралица Живкова Колева. Христо Мермерски. Стефка Златарева.

Използваният метод е учене чрез преживяване. Търсене на: примерни методически разработки на уроци български език и литература Продукти от общо Урок за нови знания Боряна Семерджиева.


Facebook
Twitter
Коментари
Коци 09.06.2019 в 15:32 Отговор

Авторски филм за живота и творчеството на Димчо Дебелянов - виртуална разходка из къщата музей в Копривщица. Използвани са презентация, дискусия, публично изказване по морале

Николай 11.06.2019 в 20:24 Отговор

Книга за учителя по литература за 3. Интерактивно упражнение за търсене в решетка на характеристики, свързани с образа на Дон Кихот от едноименни

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.