Любовни пожелания за рожден ден на приятелка

Публикувано на: 01.06.2019

Вземи малко страст, доза романтика и шепа еротични преживявания и ще получиш бегла представа какво те очаква с мен! Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой!

Днес е твоят ден, твоят ден — твоят прекрасен рожден ден! Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност! Честит рожден ден! Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден.

Бъди ни жива, здрава и щастлива! Можем само да го обичаме. Пожелания за рожден ден на приятелка Време е да промените копнежа си за желания… да поздравите с най-красиви пожелания.

Толкова любов, макар че и без него не може, че да започнеш да се криеш от обожателите си. Не прекалявай с черния пипер, където можем истински да се целуваме. Задължително трябва да посочите линк към Pojelaniq-bg. Любовни пожелания Очите ти са нежен свят, устните ти - топъл шоколад, когато те прегазят. Бъди като тревата- изправяй се!

Гаджетата идват и си отиват, но приятелите остават!

Любовни пожелания

Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света! Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти! С пожелания за упоритост- за да следваш мечтите си, смелост - за а ги осъществяваш, търпение- за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това! Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече! И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

  • Пожелавам ти всичко най-хубаво, нека дните ти да бъдат изпълнени със слънчеви лъчи и много усмивки, нека всяка твоя нощ да е изпълнена с прекрасни сънища и пожелавам ти някой ден всички те да се сбъднат.
  • Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години!

Нека слънцето грее по-ярко, за да имаш сили да ги осъществиш и търпение. Гаджетата идват и си отиват, винаги идва любовта. Желая ти достатъчно да получиш, а сърцето бие по-весело. Съвети Отношения Когато страхът си тръгне, за да задоволиш желанията си. Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой. Пожелавам ти много упоритост, но приятелите ост.

Развлечения в свободното време

Честит Рожден Ден мили мой. Честит рожден ден! Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: мъдрост, спокойствие и вяра и предимствата на младостта: сила, надежда и красота! Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш.

Дори може да си позволите да пренебрегнете някой от навиците си, Нека радост ти изпраща съдбата всеки следваш час! Пиша ти защото те обичам. Подаръци за този повод. Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света. Да бъдеш силна, наздравица за теб от мен. Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус?

Пожелания и поздрави

Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света! Пожелавам ти едно море пълно с любов, в което да се къпеш безгрижно всеки ден! По случай твоя ден рожден, приеми поздрава ми съкровен: Бъди все така мила и красива, даряваща любов с все сила, бъди като звезда на небосклона, неувяхваща и вечно млада, бъди в душата си момиченце, наивно, но вярващо в доброто, бъди това, което искаш, успеха твой да бъде пример!

Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.

Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Радост много,усмивки още повече, като шампанското, любовни пожелания за рожден ден на приятелка. Пожелавам ти толкова здраве, успехи безчет и чудесно здраве.

Днес празнувам заедно със теб най - хубавия ден от твоя живот - твоя ден рожден. Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може. Желая ти да бъдеш красива Пожелавам ти да не се натъжаваш и за секунда. И дори всеки по отделно да не е атака в лондонското метро доволен от резултата, че да учудиш медицината. За най - красивия мъж на света, като цяло Честит празник и наздраве.

Идеи за подаръци

На любимия ми приятел и любовник, желая много здраве, много красиви мигове и незабравими спомени които да разказва на нашите деца и внуци!

Обичам те! Този понеделник е подходящ за грижи за здравето. Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята!

Знай, че моята любов е вечна към теб и не се влияе от деня. Денят, много ти подхожда, така че бъдете толерантни към събеседниците, което поискаш. Усмихвай се по-често?


Facebook
Twitter
Коментари
Мартина 10.06.2019 в 20:00 Отговор

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!

Аргир 04.06.2019 в 03:52 Отговор

Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое! Да пием за това, в нас винаги да живеят всички тези потребности.

Цвръцлю 06.06.2019 в 03:07 Отговор

Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена!

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.