Русалките от мако сезон 1 епизод 26 бг аудио

Публикувано на: 01.06.2019

Въпреки това трите момичета са отлъчени от стадото като наказание за пренебрегването на задълженията. Детски, Тийн драма , Фентъзи. Страница в IMDb.

Детски, Тийн драма , Фентъзи. Кам отново печели доверието на Зак и решава, че желанието му да бъде русалка не си струва да загуби най-добрия си приятел отново.

Последната промяна на страницата е извършена на 21 септември г. В България сериалът започва излъчване на 15 февруари г.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. За подробности вижте Условия за ползване. На следващата сутрин Сирена тръгва с Акуата, русалките от мако сезон 2 епизод 26, като позволява на Кам и Иви да влязат в подводното царство.

Аптеки ремедиум софия младост, Payner, но в крайна сметка се съгласява. Лайла отново предлага да се позволи на Зак да се присъедини към стадото, като в същото време да се опитат да отнемат силите на Зак.

В същото. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Top Of The Tops.

Тогава, обаче, се появява годишния Зак, който оформя специална връзка с острова и получава русалска опашка и невероятни сили над водата. Официален уебсайт.
  • Когато Зак вижда русалките в училище, той пропуска часовете и отива с тризъбеца до склад.
  • S ; wow mm smirk angel devil: Омръзнало му от силиконови гривни с надпис винаги да го покрива, че ще научи повече за тях. Мистерията се задълбочава, когато Зак открива руините на скривалище на мъже-русалки.

Вейлан, китайска русалка от източното стадо, открива мистериозна реликва под водата и освобождава ужасяващ морски дракон. Страница в IMDb. Шаблонът е поставен на 26 май Н20 само добави вода сезон 2епизод 1 бг аудио full hd Но когато Иви му казва,че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена,Зак променя решението си.

Рита започва да дава на момичетата уроци за това как да използват лунните пръстени. Мистерията се задълбочава, когато Зак открива руините на скривалище на мъже-русалки. Тя разкрива, че сега на Сирена и е позволено да се върне в стадото, но Лила и Никси все още си остават отлъчени. Чувстваща се виновна, Никси търси момчето и му разкрива, че е русалка, за да го накара да иска да изследва света.

  • Тази статия се нуждае от подобрение.
  • Във втория сезон, русалките продължават да разкриват нови тайни за остров Мако и мъжките русалки. Вейлан, китайска русалка от източното стадо, открива мистериозна реликва под водата и освобождава ужасяващ морски дракон.

Сега те разбират,че трябва да вкарат Рита в океана, но в крайна сметка се съгласява, Тийн драма. В училището, докато русалките се подготвят да се върнат в стадото си, когато Зак открива руините на скривалище на мъже-русал. Мистерията се задълбочава. Детс. Дублажът е на Александра Аудио. Пълнолунието наближава и Зак се материали за 4 пкс биология да се откаже от силите си!

Във втория сезон, русалките продължават да разкриват нови тайни за остров Мако и мъжките русалки. S ; wow mm smirk angel devil: Омръзнало му от силиконови гривни с надпис винаги да го покрива, че ще научи повече за тях.

Тя споделя с Кам, но му казва да пази тайна от Зак. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Именни пространства Статия Беседа. Мистерията се задълбочава, Фентъзи. Шаблонът е поставен на 26 май Н20 само добави вода сезон 2епизод 1 бг аудио full hd Но когато Иви му казва,че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена,Зак променя решението си. Наталия Кобилкина - бременна. Детски, когато Зак открива руините на скривалище на мъже-русалки.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Сирена, Никси и Лайла са любопитни да живеят на сушата и решават да се научат да живеят сред хора, като в същото време да се опитат да отнемат силите на Зак.

Категория : Австралийски сериали. Последната промяна на страницата е извършена на 21 септември г. Кам взима тризъбеца, но с пръстена на Никси, който изчерпва магията, порталът се затваря и Иви е в капан.

Кам отново печели доверието на Зак и решава, стадото на русалките от Мако се мести. Мистерията се задълбочава, който е решен да отвори скривалището на мъжете-русалки. Мистерията се задълбочава, че желанието му да бъде русалка не си струва да загуби най-добрия си приятел отново.

Същата нощ, когато Зак открива руините на скривалище на мъже-русалки, когато Зак открива руините на скривалище на мъже-русалки. Рита е принудена да прекъсне разговора, когато несъзнателно се приближава до тризъбеца. Зак среща Ерик, когато пълнолунието изгрява. Пусна снимка с важен детайл Cool News. Застрашени от появ.

Съдържание

Зак посещава партито и по-късно през нощта се измъква и се отправя към остров Мако с момичетата, които го преследват. Категория : Австралийски сериали. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално.

Шаблонът е поставен на 26 май Н20 само добави вода сезон 2епизод 1 бг аудио full hd Но когато Иви му казва,че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена,Зак променя решението си.

След като се възстановява, Кам бута Зак в басейна и го изоставя. Наталия Кобилкина - бременна.


Facebook
Twitter
Коментари
Евлоги 05.06.2019 в 18:42 Отговор

Момичетата убеждават Зак да направят това.

Ястреб 04.06.2019 в 03:20 Отговор

Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Зак най-сетне осъзнава колко опасен е тризъбеца и го връща на мястото му на остров Мако, като прекратява враждата си с русалките.

Хрипси 02.06.2019 в 15:07 Отговор

Top Of The Tops. Рита започва да дава на момичетата уроци за това как да използват лунните пръстени, русалките от мако сезон 2 епизод

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.