Чанта за куче за самолет

Публикувано на: 01.06.2019

Приема се от всички самолетни компании за пренасяне в багажното отделение, може да се използва в автомобил. Подходяща за котки и малки кучета до 10 кг. Хамак, предпазващ задната седалка на автомобила - направен от дебел ватиран промазан брезент, много здрав, водонепроницаем.

Приема се от всички самолетни компании за пренасяне в багажното отделение, може да се използва в автомобил. Богат избор от чанти за кучета, с чиято помощ ще транспортирате кучето лесно и удобно. Видове транспортни средства - чанти, клетки, раници за куче Има много типове преносими чанти, клетки, транспортни средства за пренасяне или превозване на куче. Удобна транспортна раница. Колички и чанти на колелца: лесно и удобно. Стабилна, подсилена основа.

Могат да бъдат използвани за стационар - при боледуване или след операция. Покривала за седалки на автомобил. Цена вкл. Класически чанти за носене:. Всички продукти .

Лека и здрава раница за носене на кучета,котки и малки животни до 5кг, с подплатен гръб и презрамки;добра циркулация на въздуха благодарение на мрежестите прозорчета; метални халки; Размериx24x39см.

Лека чанта за носене на котки и малки кучета до 12кг, сгъваемо мрежесто разширение, регулируеми презрамки за носене; от меш, за добра циркулация на въздуха, възглавничка, голям отвор отгоре; цвят: сив. Транспортна клетка EASY. Класически чанти Колички и чанти с колелца. В този случай е хубаво да има поне 20 см разстояние между кучето и стените на транспортната клетка. Holiday е транспортна чанта за малки и средни по размер кучета.

Сгъваема чанта за носене на котки и малки american horror story cult plot до 10кг, включително цена, мека възглавничка; страничните стени се отварят напълно; цвят: сив. Практична чанта за носене с дръжки и махащи се презрамки. Транспортна чанта с купичка и дюшече - за малки до средни кучета; 4 цвята. Всички цени включват ДДС.

При разходки с кучета от малките породи се крият множество рискове особено ако те са в по-оживената част на града. Когато избираме подходящите средства. Сгъваема чанта за носене Nico, чанта за куче за самолет.

Вашата количка

Раница за малко куче. Транспортна клетка за автомобил. Когато не ползвате чантата, можете да премахнете основата и да я сгънете до следващата употреба.

За разходка в центъра на града или посещение до ветеринарния кабинет е хубаво да имате под ръка чанта или клетка за кучето Ви. Лека чанта за носене на котки и малки кучета до 12кг, възглавничка, към тях се предлагат различни дюше. Повечето модели са сгъваеми - за удобно прибиране или транспо. Приемам Cookies. Елегантна чанта EAMS - 2 чанта за куче за самолет.

Най-купувани

Отделения за аксесоари Всички продукти Многофункционални, красиви, подходящи за котки и малки кучета. Транспорт zooplus.

Елегантна чанта EAMS - 2 размера. Чанта за транспортиране Onoen с външно разширение. Лесно се сгъват и прибират, много леки и здрави, клетки. Вашата количка. Удобна количка за транспортиране на малки или болни кучета до 20 кг. Видове транспортни средства. Многофункционална метална клетка!

Начало Куче Чанти и клетки за кучета.

Вашата количка е празна

Име Позиция Цена. Всички продукти Могат да бъдат използвани за стационар - при боледуване или след операция.

Всички продукти. Лека чанта за носене на котки и малки кучета до 12кг, така и за малки кучета - като чанта за куче, сгъваемо мрежесто разшир. Чантите за носене са подходящи както за големи котешки породи.


Facebook
Twitter
Коментари
Атия 09.06.2019 в 01:18 Отговор

Постоянно намалените цени са със значителна отстъпка, поради което допълнителни процентни намаления не са възможни.

Анита 05.06.2019 в 11:20 Отговор

Начало Куче Чанти и клетки за кучета.

Димас 08.06.2019 в 00:55 Отговор

Добра добавка в чантите за кучета е къс повод от вътрешната им страна, обикновено от 5 до 10 см, който да закачите за нашийника или нагръдника на кучето Ви така, че то да не изскочи нежелано от нея. Светлоотразителна раница подходяща за велосипед, автомобил, туризъм

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.