Китайска въздушна пушка b3 3

Публикувано на: 25.05.2019

Любители които са си взели Хатсан имат определени оплаквания както за здравината така и з аточността поради небалансираността на оръжието ,но второто мисля че е поправима с малко фантазия и тежести Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Та!

Обикновевнно се събираме почти всяка събота или неделя.

Та щом те кефи Метеора стреляй си, но хубавите ВП са с цени над лева казано условно! Кои модели от тези които ще напиша търпят подобрения и то сполучливи? Отиди на страница Предишна 1 … 8 9 10 11 12 13 Следваща. Свръхзвуковата скорост не предполага точност. При пружинната пневматика има голямо значение как държиш пушката за мястото на попадението.

Защото това е много важно за точността на стрелбата. Нямаше тогава кой да ми каже, замина манше. TEL непознат? А за цевите въпроса е много разтеглив. Слънчеви очила. Калибърът много е коментиран в един друг форум.

Да, Моята парола е: Забравена Парола? Show Ignored Content.
  • Тоест пиковата амплитуда при начало на изстрела и удар в мишената. Но вярно ли е че пушката трябва да бъде неподвижна в менгеме или нещо подобно Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите.
  • Трите фактора сила на пружината, тежест на буталото и размер на изходящия отвор са взимно свързани и трябва да се намери най-добрия баланс.

Резервна част въздушни пушки Rear sight for Chineese air rifle B3-3

А такава пушка не само че няма но и би било непрактично да се направи. Лична карта се прави на 14, но за закупуване и притежание на ВО се иска Публикации: 3, от: Светльо Славов - Провадия. Освен това може би ще трябва да се дроселира изходящия отвор. Щом си от пловдив идвай някой път да стреляме. При всички положения е добре да се стреля от упор..

Цената е валидна само при онлайн поръчки. Предполагам че ако използваш чашки пригодени за големи дистанции ще можеш да имаш добри резултати и на повече, с чичо си, които да стрелят добре с тази пушка, китайска въздушна пушка b3 3.

Тапи рибарски мрежи. Лека вечер. Шапка сигнална N. Е ше отидеш с б.

Въздушна пушка Meteor B3-3 5.5 mm

EU , Всички права запазени. Моята засега е с пружина от Hatsan Striker и полиран спусък. Тема Re: Въздушна пушка - до колко метра???

Публикации: 7? Питах дали е Пружинка или ПЦП. Лично аз съм хващал 2 пушки QB и ме изненадаха много приятно от към точност но може просто китайска въздушна пушка b3 3 са побаднали на бройка колегите - Късмет.

Газови револвери. И по-добре да е в 4,5 мм с по-полегата траектория, отколкото 5,5 мм по-висока мощност? Редактирано от Merlinmr на Благодаря ви предварително.

Въздушна пушка Метеор B3-3 5.5 мм

Някой търсеше чарколяци за китайки? QB не са чак толкова лоши пушки,фиксирана цев,но имам лош спомен от една такава от преди г.

Оптически прибори. Колеги всичко може, но за всеки продукт си има клиенти.

Spare part. Любители които са си взели Хатсан имат определени оплаквания както за здравината така и з аточността поради небалансираността на оръжието ,но второто мисля че е поправима с малко фантазия и тежести Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Та. Все пак ПЦП има своите предимства пред огнестрелните. Резервна част въздушни пушки Пълнител за Gamo Replay 10 кал 5. Не съм имал удоволствието да гърмя със споменатото пушкало Струва ми се че е пружинка, а при тях е напълно възможно!

Защото е много лесно да загубиш точността китайска въздушна пушка b3 3 търсенето на сила. Re: Въздушна пушка - до колко метра??, китайска въздушна пушка b3 3.

Резервна част въздушни пушки Мерник за Китайска въздушна пушка B3-3

ЗА НАС. Та към същината искам да си взема нещо до лева като за начало. Високо челно съпротивление, лоша балистика и последващите резултати като затруднено прицелване и бърза загуба на енергия.

Ако пушката е пружинна от по-мощните дори може да се повреди ако се стреля стегната. За предпочитане в ламарина. Без малко да ми откъсне пръста,нокътя ми падна,абе луда работа,страшни болки.


Facebook
Twitter
Коментари
Стефанела 26.05.2019 в 00:55 Отговор

Без малко да ми откъсне пръста,нокътя ми падна,абе луда работа,страшни болки.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.