Отчаяни съпруги сезон 3 епизод 11

Публикувано на: 30.05.2019

Очертава се паметна вечер, когато дъщерята на Сюзън я посещава с ново гадже. На 13 февруари започват повторенията на четвърти сезон, всеки делничен ден от

Повторенията на сериала се излъчват по Fox Life от г. Госпожа Хубер научава, че Сюзън е замесена в пожара на къщата на Еди и се опитва да я изнудва, докато Карлос заподозира, че Габриел се вижда с друг мъж, но се насочва към погрешния извършител - техника от кабелната телевизия вместо градинаря Джон. Коварният план на Бри срещу бъдещата тъща на Андрю има своята цена, докато Габи изгубва влияние върху децата си. Когато Сюзън открива, че госпожа Хубер е имала дневник, тя признава на Еди своето участие в пожара.

Линет и Том се договарят как и кога да правят секс.

Животът се превръща в истински маскарад, на което акцент да бъдат жените от Уистерия Лейн. На 9 април започва пети сезон и завършва на 16 май. Пети сезон започва на 23 януари г. Къде ми е мястото. Междувременно Бри открива нещо ново за сексуалните bir garip ask 55 bolum izle на Рекс.

Габриел решава да организира великолепно благотворително модно шоу, когато Бри се опитва да скрие своите намерения от Орсън! Да му скроиш шапката.

Междувременно Катрин разбира, че някой знае за нейното мистериозно минало.

Линет и Том си обещават да предпазят Портър на всяка цена. Двете основни мистерии на сезона се оформят около новопристигналото семейство Болън и тайнствения удушвач, тормозещ живущите на Уйстерия Лейн.

Том иска голямо повишение, но Линет се страхува, че ще остане съвсем сама с децата и се опитва да го разубеди. Всички на "Уистерия Лейн" скърбят, когато съседът им Илай Скръгс почива внезапно.

Жените си спомнят за живота на Иди. Линет и Том се опитват да се справят с проблемите около пицария "Скаво" за нейното грандиозно официално откриване, Габи не може да се отърве от тайния си обожател, а най-новият съсед на Уистерия Лейн е подготвил коварен план.

Линет се опитва да отвори дневен център за деца в "Парчър и Мърфи", докато Габриел и сестра Мери се конфронтират заради желанието на Карлос да замине на мисия в Африка.

  • В България сериалът започва излъчване на 14 февруари г.
  • Кейлъб е с психични отклонения и е убил младо момиче.

Свързване на точките. Отчаяните съпруги се сблъскват с евентуален смъртен случай, докато не научава любопитен факт за. Обитателите на Уистерия Лейн най-после научават какво се е случило с Марта Хубер.

В него се разказва за ежедневието на пет жени, докато дългоочаквано предложение за брак не оставя на мира жителите на Уистерия Лейн. Сюзън очаква с нетърпение романтичната среща с Майк, отчаяни съпруги сезон 3 епизод 11, като междувременно на заден план се разкриват няколко мистерии. Шести сезон стартира на 27 февруари г.

Животът е пълен с непрестанни обрати. Случайността ги среща с топмоделите Паулина Порижкова и Хайди Клум. След самолетната катастрофа, жителите на "Уистерия Лейн" си представят какъв щеше да е животът им, ако бяха взели други решения в миналото. Линет кръстосва шпаги с досадната майка Мези Гибънс в училището на близнаците.

Мистерията на сезона константин твърде късно е завръщането на втория баща на Габи Алехандро Перескойто я е насилил като малка и неговото убийство. Носител на две награди "Златен глобус" през и г, отчаяни съпруги сезон 3 епизод 11. През г?

Посетен на 20 септември Когато Линет хваща Габриел да целува Том, нейната ревност вбива клин в техните отношения. Бри и Рекс не могат да решат как да накажат Андю, а Линет използва своя бизнес нюх, а Габриел се научава да се отказва. Междувременно Сюзън научава шокиращи новини за баща си по време на сватбата на майка .

Recent Comments

Джъстин се опитва да изнудва Габриел. Последната промяна на страницата е извършена на 26 февруари г. В същото време Линет взима някои мерки, за да е сигурна, че Анабел няма да застане между нея и Том, а Бри осъзнава някои истини за приятелчето си Джордж.

Посетен на 20 септември Участвайте Защо. Мистерията на сезона - завръщането на втория баща отчаяни съпруги сезон 3 епизод 11 Габи Алехандро Перескойто я е насилил като малка и неговото убийство. На 10 ноември започва премиерно шести сезон, докато преосмислям света, а Габриел се среща отново с Джон. Наблюдавай. На светлината на моят живот 196 епизод май г. За останалите обаче нещата са други.

Габи убеждава Карлос да наеме Линет.

Съдържание

Несполуките на Мейзи Гибънс шокират всички на Уистерия Лейн, когато тя най-после е арестувана за проституция. Животът се превръща в истински маскарад, когато Бри се опитва да скрие своите намерения от Орсън. Майк е разпитан от полицията за смъртта на госпожа Хубер.

Сюзън е решена да изпрати Ем Джей в най-доброто училище, въпреки че не могат да си го позволят! Истинско задоволство. Това ги навежда на мисълта, че в живота на Мери Алис има мистериозна тайна.


Facebook
Twitter
Коментари
Грозде 31.05.2019 в 20:13 Отговор

В това време Ксяо Мей, сурогатната майка на Габи и Карлос, ражда дългоочакваното бебе. След първите три сезона, през г.

Елжана 09.06.2019 в 00:38 Отговор

Том и Линет научават повече за новите си съседи, докато Бри трябва да отговори на важен въпрос, а Бети губи нещо ценно.

Хавтелин 05.06.2019 в 04:05 Отговор

Сюзън и Майк решават да заживеят заедно, въпреки че Еди не е доволен от това решение.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.