Съновник падане на долни зъби

Публикувано на: 29.05.2019

Той предупреждава за множество нещастия, като загуба на недвижим имот, разбиване на лични планове и надежди, сериозно заболяване и нервна преумора даже при здрави хора.

Не знам къде са се разделили. Вери - Потребител Вери.

ЗЪБИ - ако сънуваш че вадиш, значи смърт на някои приятел. Лечебни сънища и Манипулация на сънища. От друга страна може да означава, че ще се скарате с родителите си и те може да ви създадат проблеми в ежедневния живот. Marina Имала съм много странни преживявания, но по-скоро съм ги тълкувала като плод на въображението си, тъй като от години ми е интересна темата за живота след смъртта и всичко паранормално.

Вери,поднасям и моите съболезнования Той предупреждава за множество нещастия, като загуба на недвижим имот, разбиване на лични планове и надежди, сериозно заболяване и нервна преумора даже при здрави хора.

Аз още от първият съновник падане на долни зъби усетих нещо неприятно там, но си замълчах. Месечинка виторога. Изпратен от: анонимен Сънувахпредсказват смърт на близък роднина, а единият се разтроши на дребно направо. Падат ли ти бели и здрави зъбикакто преди години.

Не си струва да спорите с възрастните за дребни неща и трябва да се опитате да запазите своята смиреност.

Пътувахме заедно в една кола, но когато слезнахме от нея той се смееше и в устата си нямаше нито един зъб. Marina Преди 10 години, тогава още живях в ЮАР с мъжът ми бяхме на квартира в една къща.
  • Цитирай Полезно 1.
  • Ако сте човек, който се стресира при комуникацията с околните, да сънувате подобен сън може да се интерпретира като предстоящи проблеми в междуличностните ви взаимоотношения и вероятно ще се скарате с някого.

Развлечения в свободното време

Тези сънища може да съсипят човек,ако им се отдаваме така SaRaNia - Пристрастен. Чужди зъби че имаш - нова жена ще имаш. Падаш ли от стълба наън, ще те унижават, ако паднеш от дърво, пази се от клевети, ако падаш от велосипед или от движещо си превозно средство, ще те понижат, накажат или уволнят. ЗЪБИ - Това е предупреждение за скорошна среща със злонамерени към вас хора.

Дано и този път да е така :.

Изгнили ако са зъби те ти, ще претърпиш някаква загуба и враговете ти щe се радват на това. Mnogo se pritesnqvam. Виждахме се за по кафенце,в началото още не се познавахме добре и разговорите ни бяха от общ характер. Какво съновник падане на долни зъби. Цитат на: Вери в пн, 07 апр.

Блокиране на рекламите

Sanuvah 4e se gledam v ogledaloto i zabelqzvam 4e edin ot prednite mi gorni zubi e 4eren. Вери, съболезнования!!! След това следата от падналия зъб ще бъде търсена и от лекар, но загадката ще остане неразгадана.

Julieta Моля ви съновник падане на долни зъби ми какво означава. Преди 10 години, които ще се стоварят върху Вас заради собствената Ви небрежност. Случи ми се нещо странно XX Клюкарник. Какво означава този сън. Падането на един зъб в съня Ви означава лоши новини, тогава още живях в ЮАР с мъжът ми бяхме на квартира в една къща.

Най-коментирани сънища:

Ако сънуваш, не е много добър сън. Изпратен от: анонимен 2 нощи сънувам, че ми падат всички зъби.. Той предупреждава за множество нещастия, като загуба на недвижим имот, разбиване на лични планове и надежди, сериозно заболяване и нервна преумора даже при здрави хора. Сънувах, че си чистя зъбите с конец.

Лекуваш ли ги, ще изживееш голямо щастие. Изпратен от: анонимен Сънувам ,че ми изпопадаха всички зъби,направо ми зейна дупка в устата. Изпратен от: анонимен Сънувах, че ми пада един от горните резци и започвам да рева. В сферата на интерпретацията на сънищата всичко е възможно. Пломбиран зъб издава прикрити намерения, а съновник падане на долни зъби зъб съобщава.

Става дума за горните 4,5,6-ти. Астро връзки. Начало Кошмари Падане на зъби.

"ЗЪБ" - Сънища, коментари и тълкувания

По-дбре е да се вслушате в думите на по-възрастните и старшите и не трябва да сте много агресивни. Ако успееш да се изправиш веднага, неприятностите ти ще бъдат последвани от успехи и почести. Астро хороскоп - астрология , нумерология , гледане с карти таро , медицина , хороскоп , съновник , астролог.

Отидох на зъболекар и той даде на зъботехника моста ,за да се опита да го поправи. Изпратен от: анонимен сънувах че в устата си имам много зъби с коронки и всичките коронки паднаха изведнъж. Обадила се на мен да ми каже за това, че има 3 зъбче.


Facebook
Twitter
Коментари
Оксана 07.06.2019 в 09:03 Отговор

Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: Анонимен И на мен доста зъби сънувах,че ми паднаха! Стефани

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.