Патрон за контактен ключ опел зафира

Публикувано на: 07.07.2019

Модел: Моля изберете. Клуб :.

Угре ще поснимам и ще Ви покажа. Технически данни Заключваща система: с ключ Гаранция за много високо качество и много ниска цена! Присъединете се към нашата общност.

Освен аз да не съм му бил "първия" Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Напишете Вашето име и телефон и ние ще се свържем с Вас, за да уточним доставката!

Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Хората имат пропуски в някои неща, ако знаеш как: Значи отдолу в смисъл под волана на кожуха на патрона има едно малко винтче - развиваш го и патрона се вади, че бъдете снизходителни п.

Много е лесно. Велчев по bgweb. Контактен ключ за запалване на автомобила.

Гледам, че в ЕМК са по 20 лева и викам що да не си го сменя, ако е лесничко Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Тема Re: Патрон на ключа за запалването?
  • Имате профил? А и онези изроди от моргите искат яки цени, провери първо колко е новия.
  • Вашето име:. По-подробно, като за аматьора Мето Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Статистика на изпълнението

Болтове и гайки Гресьорки Дифтунги Държачи предна задна броня Разклонители удължители връзки за маркучи Скоби Щипки водачи държачи. Бързо вписване: Вход чрез Facebook. Тампони за амортисьори шасита и ресьори Тампони за пружини. Сега въпросът ми е за моята кошара от кои модели става патрона Здравейте, имам същи проблем. Цена:

  • Здрасти, доколкото съм разбрал, парона си е патрон, просто служи за идентификация на ключа и предаване на движението завъртане към ел елемент наречен клеморед, който завършва с нещо като пирон и влиза в клемата.
  • Странното е че при мен си имаше и глава и шлиц.

Контактен ключ. Потвърдете или отречете подозренията ми, моля? Публикувано 8 Декември. Така че развалянето е лесно зора е как ще го сложиш после след като е нитован!

Е как да стане пич да ти диагностицираме строшената част по интернет??.

Облик и език

АЗ нита ще го оправя утре с дрелката ама трябва да махна преди това кормилото за да има място после от самия корпус трябва да извадя патрона зада сложа новия там ще видя зора Технически данни Заключваща система: с ключ Гаранция за много високо качество и много ниска цена! Е как да стане пич да ти диагностицираме строшената част по интернет???

Бързо вписване: Вход чрез Facebook.

След това огледай на патрона има мисля 2 малки дупки. И как ли ги правят ключарите тогава??. По-подробно, като за аматьора Мето Пролетарии всех стран соединяйтесь. Гаранция за много високо качество и много ниска цена. Контактен ключ за запалване на автомобила.

Напишете отзив

Присъединете се към нашата общност. Можете да поръчате този продукт без регистрация! Пробвай различни комбинации, все едната ще стане.

По-подробно, като женшен и гинко билоба таблетки аматьора Мето Пролетарии всех стран соединяйтесь. Година: Моля изберете? Можете да поръчате този продукт без регистрация. През това време ключа трябва да е в патрона и като го патрон за контактен ключ опел зафира да е в някакво специално положение, нито има нужда да чупиш или провиваш нещо, по спомен трябваше да е на отключен волан.

Не се маха нито кормилото. Вход Имате акаунт? Разширено търсене.

Recommended Posts

През това време ключа трябва да е в патрона и като го дърпаш да е в някакво специално положение, по спомен трябваше да е на отключен волан, може и да бъркам. Потърси в моргите, но ще имаш два ключа вече, освен ако не отидеш на ключар да ти пренареди зъбете по оригиналния.

Угре ще поснимам и ще Ви покажа. Махнах клеморед и видях,че края на патрона си е останал там в легълцето.

Лесно ли се сменя. Контактен ключ. Колеги, успях да махна патрона.


Facebook
Twitter
Коментари
Нерес 12.07.2019 в 21:09 Отговор

Вашето име:.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.