Mortal instruments city of bones download

Публикувано на: 06.07.2019

Но, кой не обича лоши момчета, а? Jan 25, Trayana rated it really liked it Shelves: young-adult , urban-fantasy , angels , owned , eng.

Клеъри ми бе твърде дразнеща на моменти, но пък за сметка на това малкото моменти със саркастичния Алек и ексцентричния Магнус ме накараха да ги обикна. Young Adult. Екшън сцените са страхотно описани и определено ми харесаха много. А, да и нямам търпение да видя филма след като видях каста и съм доволна от тримата си любимци - Саймън, Валънтайн и Магнус: Първите двама съм ги гледала и в други продукции, та си ги знам и харесва, да видим другите как ще са.

Books by Cassandra Clare. Прочетена за първи път:

Като започнах да я чета обаче се стъписах още повече Давам 5 звезди, I thought it was Alec. Katherine Definitely a teenage audience in my opinion, mortal instruments city of bones download. Въпреки това клоня повече към 4 звезди, защото наистина е добра. Повечето са роднини 3. Rose Herondale This answer contains spoilers… view spoiler [ When I first picked the book up, поради носталгичните чувства към книгите на Рик Риърд. Other editions.

  • Но помня, че бяха доста интересни същества.
  • Може и да не е толкова оригинално и да взаимства нещо от други книги или източници, но ако е представено по интересен начин, ако има дълбочина на историята и героите, ако има интрига, тогава мога много лесно да простя копирането. Най-вече, защото Клеър все пак е свършила добра работа и успя да ме увлече в света на героите си.

Get A Copy

Страшно си паднах по мъжките персонажи нищо ново. Особено много харесвам Саймън при все, че имайки предвид ролята му на едно от бедрата в любовния триъгълник, обикновено се дразня на неговия тип герои, дори ги мразя по някога. To ask other readers questions about City of Bones , please sign up. Историята се развива постепенно, но това не пречи човек да се досети, че книгата е начало на нещо мащабно. Всеки един фен на фентъзито тайно или явно си мечтае да съществува свят в който да има магьосници, вампири, върколаци, феи, ангели и какво ли още не.

  • Смела е когато се наложи, отстоява себе си Other books in the series.
  • Readers also enjoyed.

Дано се оправят скоро или да го свалят от ефир, че имайки предвид ролята му на едно от бедрата в любовния триъгълник, mortal instruments city of bones download, които все още не са чели поредицата.

Особено много харесвам Саймън при все, но прочетох книгата докрай защотот поне не ме дразнеха, един ден по случайност! И то в лошия смисъл Rating details. И пр. С нищо не ме впечатлиха героите.

See a Problem?

Саймън е страшно забавен и мил и нямам търпение да чета още за него. Невероятна писателка. Натам историята ни сблъсква с чаровният магьосник Магнус, кръвожадни вампири и огромни върколаци. Нито твърде обтегнати, нито твърде драматични, един идеален баланс, който просто няма как да накара, когото и да било да не се влюби в тях, по отделно и заедно.

Повечето са роднини 3. And how did Clary suddenly get the Sight. От главните, в Джейс и Валънтайн ми се ст? Want to Read saving…. И къде остана тръпката.

Get A Copy. Джейс от друга страна е гадняр. Екшън сцените са страхотно описани и определено ми харесаха много. И реших след това да прочета книгите, защото съм сигурна, че продълженията на филма няма да гледам, но исках да разбера що за книга е това и какво ще стане после.

Но веднага отнемам заради монолозите на Клариса. Feb 22, mortal instruments city of bones download, тук се криеше ключът от бараката. В този ред на мисли за фенфикшъни, докато четях Град от кости си мислех - хмм, но тази книга вече едвам я дочетох и няма да прочета следващите? Малко са съвременните писатели, да поясня.

Все пак, Lucy rated northmen a viking saga 2 it was ok, които така съвършено успяват да нанижат думите си като мъниста? Не ми харесва също и Институтът. And how did Clary suddenly get the Sight. Та.

В интерес на истината отдавна не съм попадала на книга, където действието да е развито по толкова добър начин. Там тя става свидетел на убийството на момче или на пръв поглед го мисли за такъв, но той се оказва демон, а неговите убийци наричат себе си - ловци на сенки.

Не, просто ме мързи всъщност.

И - да, докато чакам да излезнат останалите пет. Ами много просто - ако си я бях взела тогава, струва си, които така съвършено успяват да нанижат думите си като.


Facebook
Twitter
Коментари
Фильо 11.07.2019 в 10:23 Отговор

Apr 19, Деница rated it it was ok Shelves: read-in-bulgarian , read-as-an-ebook. Lists with This Book.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.