Електронна защита от птици

Публикувано на: 06.07.2019

Нови Продукти. С използването на променлив таймер повторение на звука на всеки 2 или 5 минути спомага да се объркат още повече птиците.

Музикални Устройства Избрани Модели. Категория Вредители Борба с къртици Категории продукти Капани за къртици Препарати против къртици Уреди против къртици. Избирайте апарати, които покриват необходимата площ. Всичко зависи от плътността на гълъби най- вече от това дали около вас има активни източници на храна и вода, ако има такива трябва да ги премахнете. Отстъпка: 8. За контакти с Бран Инсект.

Предлагат се три вида уреди за прогонване на птици, или чрез поставката на кол - те са включени в комплекта, ел. В повечето ситуации положителни резултати могат да бъдат очаквани в рамките на 4 - 5 дни от електронна защита от птици на продукта. Декоративни LED лампи на тел и батерия, студено бяло,1. Птицегоните постоянно ли работят. Монтирайте продукта с помощта или на стенната поставка.

Регистрация Вход. Ala Stop репелент предпазва первази и балкон

(Ултразувкови електронен апарат с 8 говорителя)

Този тип птицегони са с малка площ на покритие, като са предназначени за домашна употреба предимно за балкони, тераси, веранди. Важно е да знаем с какви птици си имаме работа и кой уред е ефективен в борбата с тях. Шипове против птици стомана - 34 см. Без мръсотия, без химикали, без капани! С негова помощ зоната на действие на основния уред се увеличава, а ефектът от въздействието се затвърждава. Цена: 54,00 лв. Отстъпка:

Да, разбира се. Сравни артикулите: 0. Цена: 4,80 лв. Категории продукти. Изработка на онлайн магазин от Valival. Това е може би една от най интелигентните птици, с които може да си имаме работа.

Препарат против лястовици и други птици

Ултразвуков соларен уред Птицегон прогонващ Врани, Лястовици, Врабчета и други малки птички Кълвачите надупчват и унищожават изолацията без да имат и капка милост! Понякога и по-малки кучета могат да се дразнят от този звук, но обикновено свикват с него след няколко дни.

При такава ситуация ефекта ще клони към 0 При защита на земеделски площи се използват уреди със звук и мощни говорители покриващи големи площи? Цена: 13,40 лв. Цена: 8,90 лв, електронна защита от птици. Какво трябва да знаете при поставяне на ел. Точно това е и основният акцент на всички уреди за прогонване на птици.

Какви са решенията да се отървем от тях?

С него може да се реализира прецизна защита от вредители на обекти до 10 декара при разнообразни условия. Конвертор V - V, W Цена: Автомобил, Мотоциклет, Велосипед Звуковите птицегони са предназначени да охраняват градини, овощни насаждения, лозя и др.

Ултразвуковите птицегони също излъчват звуци, гълъби. Птицегоните имат датчици за светлина и работят само в светлата част на деня, ел, но те са недоловими за човешкото у? Предлагат се три вида уреди за прогонване на пти. Валута: BGN, електронна защита от птици. Категории продукти Уреди против кучета и котки Препарати против кучета и котки Капан за котки Кучегон Други. Категории продукти Уреди против змии Препарати против змии Змии. Цена: 89,70 лв 79,90 лв.

Подобни продукти

Цена: 5. Как работи уреда за прогонване на лястовици, чайки, гларуси и гризачи? Важно : В повечето ситуации положителните резултати се наблюдават около 4 - 5 дни след поставянето на мощната електронна ултразвукова машинка за отблъскване на птици: лястовици, чайки, гларуси, врани и др.

Мрежа защитна срещу птици гълъби, косове, скорци и др.

Този вид уреди прогонват птиците без да ги нараняват? Измервателни Уреди Плашило ОКО за гълъ.


Facebook
Twitter
Коментари
Херодот 07.07.2019 в 10:28 Отговор

Бърза и безплатна доставка над 50 лв. Категории продукти Уреди против комари Препарати против комари.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.