Добавка против теч на антифриз

Публикувано на: 06.07.2019

Активност за темата. Доста четох по нета и се оказа че масово се ползва Holts Radweld при течове като почти всички са доволни от него. Прикачени файлове.

Цена: Цена: 3. Свържете се с нас. Колега използвал ли си точно такава? Тия добавки против течове мисля са за временно закърпване на ситуацията. Снимки и текстове оттук не могат да бъдат копирани или препредавани под каквато и да форма, освен чрез хипервръзка линк към съответната публикация. Днес се хванах и свалих тройника които подозирах за теча If you have an account, sign in now to post with your account.

Смени шибаното уплатнение по добре. Към маслото на съответният агрегат се добавя гр. От: Добавка за теч на антифриз. Необходимо Винаги е активирано. Вход с Facebook.

Червения пипер помага против течовете. Просто с тях може да се излекува симптома, но не и проблема!

Бърза поръчка

Включва се двигателя и парното на максимум за минути без да се форсира двигателя. Харесай ни. Такъв тип е Holts Radweld. За контакти Тия добавки против течове мисля са за временно закърпване на ситуацията. Колата е Голф 4 1,6 SR. Авто тунинг Декоративни решетки за предни брони на коли Лого проектори Плазмени километражи и циферблати Силов тунинг Спортни седалки Степенки за прагове Тунинг Фарове Хромирани капаци за огледала Хромирани рингове за табло.

Ако е за спасяване на положение, белтък от яйце е незаменим! Ако добавката е течна би трябвало да свърши добра работа viewtopic? Поне така беше обяснено. Доколкото разбирам има три вида добавки за спиране теча от охладителната система: най-слабите са за спиране теча от радиатора средния вариант са тези които спират течове освен от радиатора и от гарнитурата на главата и блока най-силните са тези които перманентно запушват пукнатини в блока, добавка против теч на антифриз.

Моля свържете се на телефоните на сервиза добавка против теч на антифриз оставете ваш телефон и координати за да може да ви я изпратим по Еконт.

Все пак системата работи под налягане. Може да ти стъпи на цена около 40лв с труда. Автомобилни крушки Крушки за фарове Крушки за табло Крушки за стопове и габарити Диодно осветление Предпазители бушони за автомобили Ксенон системи, крушки, баласт.

Добавка за теч на антифриз. Активност за темата. Добавка за спиране на течове в скоростни кутии и трансмисии! А с такива добавки за мен е тинтири минтири работа. Цена: Цена: 2.

Официален магазин на xenum за българия

Share this post Link to post Share on other sites. Съгласен съм с Общите условия. Всички Днес Последна седмица Последен месец.

Не заблуждавайте човека,че няма да е приятно на магистралата да ти хръкне антифриза и какво правим. Колега гумените пръстенчета са по 3 лв някъде, добавка против теч на антифриз. Все пак системата работи под налягане.

Надявам сече такава добавка ще може да си циркулира безпроблемно и няма да прави бели, която циркулираше свободно и без ограничение във времето в охладителната система. Цена: Цена: 8? Upload or insert images from URL. You can post now and register later.

Ставаше дума за добавкаsign in now to post with your account!

HOLTS RADWELD 125ml.

Много добре казано: Сбогом парно,сипнах ти добавчица И сега умирам аз от студ. Оцветител , който е съвместим с всички видове масла минерални , синтетични , хидравлични и трансмисионни. Губи антифриз мнение за добавка. Всички Днес Последна седмица Последен месец.

Колата е Голф 2 синхро. Който търсинамира. Все пак ништо не ти пречи да пробва6.


Facebook
Twitter
Коментари
Треда 08.07.2019 в 20:30 Отговор

Никаква не ти препоръчвам, минах по този път и си купих нов радиатор за лв от фирма Радиани от нета,същия в магазините в Русе ми предлагаха за лв Кажи къде и как е спукан радиатора. Колега използвал ли си точно такава?

Пушо 13.07.2019 в 23:15 Отговор

Регистрация Вход. Активност за темата.

Калиопа 06.07.2019 в 08:52 Отговор

Купи за 8. Тези неща са аварийно решение- да се прибереш някъде от полето или примерно в друга държава, където нямаш достъп до сервизи и части.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.