Тестове по математика 5 клас изходно ниво

Публикувано на: 05.07.2019

Текстови задачи. Таблично умножение и деление със 7.

Прав кръгов конус. Намиране на число по даден процент от него. Четене и писане на естествени числа. Съдружително свойство на умножението. Задача Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури.

Представяне на данни. Цифрата Х е :. Изобразяване върху числов лъч. Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 7 -ми клас. Решаване на неравенства с едно неизвестно. Най-малко общо кратно.

Делимост на сбор. Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник.

E-mail или потребителско име

Деление на естествени числа. Видове триъгълници. Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4. Задача 3. Права призма. Задачи за състезания по математика за ученици от 6 —ти и 7 —ми клас.

Събиране и изваждане на обикновени и десетични дроби. Представяне на естествени числа като произведение от прости множители. Задача 15 Широчината на правоъгълник е с 20 см, по-малка от дължината му. Намерете умаляемото! Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Височини в триъгълник.

Тестове по Математика

Сподели във Фейсбук и спечели XP! Събиране на десетични дроби. Б Степени и периодичност на остатъците.

Признаци за еднаквост в триъгълник. Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Най-малко общо кратно НОК. Сравняване на десетични дроби.

Метод на математическата индукция за доказване на неравенства Подготовка за класна работа по математика за ученици от 5,6 и 7 клас Намиране на неизвестен множител, делимо и делител.

В 24 см. Нормален вид на едночлен. В Обобщителен урок 4.

Това е трейлър с избрани моменти от видео урока. Равнобедрен и правоъгълен трапец. Метод на математическата индукция за доказване на неравенства Подготовка за класна работа по математика за ученици от 5,6 и 7 клас Намиране на неизвестен множител, делимо и делител. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Представяне на естествени числа като произведение от прости множители. А.

Тестове по математика за 6 -ти клас. Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Намиране на неизвестен множител, делимо, делител при десетични дроби. Намиране на неизвестно число.

Полезни връзки: Подходящи за ежедневна подготовка по математика за 5 -ми клас! Задачи с описание. Височини в триъгълник.


Facebook
Twitter
Коментари
Елла 09.07.2019 в 12:52 Отговор

Видео урок: Изходно ниво 5.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.