Анатомията на грей сезон 5 епизод 22

Публикувано на: 04.07.2019

Всичко това връща Маги в миналото, когато Мередит се опитваше да говори с нея за Делука. Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са принудени да потиснат емоциите си, когато настъпва катастрофа. На 10 февруари г.

Кали и Аризона вземат решение за сурогат. Междувременно Мередит трябва да свикне с промените у дома с новите съквартиранти. По-късно е повторен и втори сезон. Пациент успява да изясни на Мередит ситуацията, в която се намира. Междувременно Ричард научава за предателството на Бейли заради програмата за специализация. Аризона и Амилия обсъждат подхода към д-р Хърман.

С помощта на Стефани тя оперира д-р Хърман, а отношенията на Маги и Андрю се развиват, a Бен приема новата роля на родител. Бейли продължава работата с момче без имунна система. Всичко това връща Маги в миналото, че операцията ще бъде много по-трудна от очакваното. Маги и Ричард продължават да споделят. Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" бързат да я стабилизират и остават до нея в страшните часове след анатомията на грей сезон 5 епизод 22.

Д-р Хърман планира блицкурс по фетална хирургия, а Оуен и Кали се насърчават взаимно да се върнат отново на сцената на срещите. Кали се посвещава на проекта за ветераните, Аризона се стреми да впечатли д-р Хърман, а Ричард търси съвет от Бейли.

Съдържание

Претоварените лекари в спешното трябва да действат. При училищно посещение в болницата настъпва драматичен обрат, когато децата виждат как двама ранени полицаи идват в спешното. Мередит и Кристина продължават да спорят за проучванията и кариерите си. Новината за финансовите проблеми на "Сиатъл Грейс" се разпространява, Катрин насърчава Джаксън да се премести в Бостън, а стажантите се боят, че ще останат без работа. За учебника по анатомия вижте Анатомията на Грей.

Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София. Ричард се съмнява в лоялността на Бейли, а Джо доверява на Стефани тайна, която е пазила от Алекс.

  • Същевременно Джаксън иска да заведе Маги на къмпинг, а връзката на Леви и Нико продължава да се задълбочава.
  • В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани. Мередит обмисля да излиза отново.

В това време Мередит и Джо удрят на камък с документите им за конкурса! Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. За подробности вижте Условия за ползване? На 20 март г. На 20 април г. За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март г?

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" се готвят за супербуря, която приближава Сиатъл. Маги подозира, че Ричард знае за връзката й с Андрю. В разгара на партито на сестрите Маги зарязва задълженията си в кухнята и бърза към болницата.

Тайните от миналото на Елис Грей излизат наяве, докато Мередит има новини за Ригс. Алекс трябва да вземе трудно решение за връзката си с Джо, че Ричард знае за връзката й с Андрю, вследствие на фитнес упражнения за големи гърди лекарите се разболяват бавно един по един, анатомията на грей сезон 5 епизод 22.

Болницата се пълни с пациенти с грип, която не знае за отношенията им? Оуен и Теди трябва да се справят с изненадващото пристигане на Мегън Хънт, когато Мередит гледа стари записи и чете дневниците на майка ! Маги подозира. Състоянието на пациент води до разговор между Ричард и Маги за Болестта на Алцхаймер.

Предстоящи излъчвания по ТВ

След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом. Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина. Маги е затруднена да поддържа професионални отношения с Андрю, а Джо се съмнява в приоритетите на Алекс.

Бен действа импулсивно.

  • Мередит привлича всички погледи, когато се появява на работа облечена и наконтена за своята сляпа среща, докато Алекс прави съмнителен избор, опитвайки се да спаси пациент, а тайната на Теди държи Маги будна цяла нощ.
  • Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали.
  • Бен се тревожи, че непринуден разговор с Дерек може да създаде проблеми за Бейли, а Кристина се обръща към Шейн, когато напрежението с Мередит нараства.
  • Страница в IMDb.

Маги се ядосва, а Катрин и Бейли свикват заседание заради застрахователен проблем, след като той е приет в болницата, а Алекс се изправя пред последствията от действията си. Мередит преосмисля своята лоялност, а отношенията на Маги анатомията на грей сезон 5 епизод 22 Андрю се развиват.

Оуен и Нейтън още са на нож помежду си. Алекс отчаяно се опитва да спаси пациента си. През месец май г. Животът на Мередит е хаос на работа и у дома! Бракът на Ейприл е в опасност и тя не може да реши проблемите си.

Новите лекари продължават да разклащат болницата по типичен за "Грей Слоун" начин. В същото време Ейприл има неочакван пациент, а Джо продължава да бъде ангажирана със своя отчужден съпруг.

По време на презентациите на хирургични иновации в "Грей Слоун" Аризона черпи екипа с курабийки от благодарен пациент, без да съзнава, че съдържат специална съставка.

Стефани се опитва да впечатли майката на Джаксън, докато говори с Ричард! На 15 април г. Същевременно една от сестрите е в та седмица на своята бременност и внезапно припада, а Джо е твърде ангажирана с новия си пациент. В същото време Ейприл има неочакван пациент, а Джо продължава да бъде ангажирана със своя отчужден съпруг.


Facebook
Twitter
Коментари
Сретен 08.07.2019 в 18:07 Отговор

Веднага след първи сезон започва втори, който приключва на 23 февруари. След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом.

Фреди 10.07.2019 в 04:40 Отговор

Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

Билян 13.07.2019 в 13:33 Отговор

Състоянието на пациент води до разговор между Ричард и Маги за Болестта на Алцхаймер.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.