Очен медицински център свети николай чудотворец

Публикувано на: 03.07.2019

Изработка на уеб сайт от Valival. Извършва се при проследяване хода на заболяването глаукома - на 6 месеца или поне веднъж годишно. Препоръчайте ми добър очен лекар във Варна 5 Здравни заведения, специалисти.

Сигрно е натоварен ,но това не го оправдава. Николай Чудотворец", гр. Mnogo sam dovolna ot obslujvanet, vnimanieto i tarpenieto na celiq ekip Blagodarq vi ,4e vi ima. Откажи Изпрати. Подаване на сигнал до модератор:.

Имах начална катаракта. Много съм доволна от д-р Хубанов,добър специалист,препоръчвам го.

Препоръчани теми? От началото на година в МЦ има разкрита клинична лаборатория. Сигурно ако бях казал ,че съм за операция щяха да се държат по-добре. Бургас, не професионално държание и неспособност за снемане на анамнеза!!. Казвате, че ви е отделил само 3 мин. Скандално е отношението на д-р Питакова към пациентите и, бул.

Той осъществява три измервания на трите слоя на слъзният филм, както и мейбомиография - заснемане и анализ на мейбомиевите жлези. За удобство на нашите пациенти на територията на очната клиника работят аптека и оптика. Бях ходила в Очна болница гр.

Област Бургас

Жалко е ,че Хипократовата клетва вече не важи. Крайно недоволен съм от претупването на прегледа. Нищо не ми беше обяснено,а само ми се каза ,че той смята операцията като най-добро решение. Бяха на ерцепция,хилеха се ,кикотеха се Апаратура: YAG Лазер - Специфична модерна лазерна техника за отстраняване на вторично перде - уплътнение на задната лещена капсула.

Медицински център.

  • Научете повече Разбрах. Картографира несъвършенствата и създава план за лазерна корекция.
  • Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

Процедурата е безопасна, гр. Не се сещам колко платих тогава. Здравейте и аз и мъжа ми посетихме клиниката-той така и не успя да види кой е доктор Хубенов,а имаше час за. Нови апарати за първокласна очна хирургия на американската фирма Abbott започват да функционират Николай Чудотворец", защото високоселективният лазер има ниска енергия и няма термично увреждане на структурите на камерния ъгъл.

ОЧНА КЛИНИКА СВ.НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ

Безплатен скрининг за катаракта ще се проведе в Очна Корнеален топограф ORBSCAN - Модерен метод за изследване роговичната повърхност - дава цветна топографска карта в няколко варианта, изключително ценен метод за определяне дебелината на роговицата, наличен астигматизъм и съмнение за кератоконус, ектазия на роговицата, както и за проследяване на пациенти преди и след LASIK.

Изработка на уеб сайт от Valival.

Николай Чудотворец". На разположение в клиниката е модерна и високотехнологична апаратура. Изработка на уеб сайт от Valival. Редовните очни прегледи са задължителни за пациенти със захарен диабет Редовните прегледи на очите са изключително важни за хората с диабет, при които рискът от развити В сградата на очната клиника са разположени аптека и оптика със самостоятелни входове.

Още Очни центрове в област Бургас

Центърът има сключен договр с НЗОК. Жалко е ,че Хипократовата клетва вече не важи. Последно ме прегледа д-р Карабелева и съм доволна.

  • БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.
  • Очна клиника "Свети Николай Чудотворец", гр.
  • Флуоресцеинова ангиография - диагностичен метод за изследване заболявания на заден очен сегмент.
  • Де да бях го прочела преди 3 месеца!

Обурудвани са с най-новите операционни микроскопи и Фако-машини. След посещение при д-р Хубанов, че не можел да вижда и че му се превиждат мравки, при когото ходи от много години. Препоръчани теми.

Редовните очни прегледи са задължителни за пациенти На разположение са три операционни зали. Преди години vga to hdmi converter quality ми се оплака. LacryDiag - най-новият "Smart" апарат за анализ на очната повърхност. Всички Текуща тема. Здравейте,гледам ,че очен медицински център свети николай чудотворец е писано отдавна.

Още Очни центрове в област Варна

Жалко е ,че Хипократовата клетва вече не важи. Картографира несъвършенствата и създава план за лазерна корекция. Това е основен метод за изследване "цветна снимка" при диабетна ретинопатия, оклузия и тромбоза на съдовете на ретината, заболявания на зрителния нерв, макулна дегенерация и други. Моля дайте някакво мнение, за лекарите, в на които ще си оставя детето, защото ще се побъркам.

Пътувах км. Не знам защо сте останали недоволна, д-р Хубанов постоянно има операции и мисля. Операционния блок разполага с три операционни зали.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.