Пожелания за юбилей за жена 50

Публикувано на: 03.07.2019

Сватбени Покани. Какво означава Анонимен. Всяко кръгло число или такова, което завършва с петица е по-специален рожден ден, който заслужава оригинални пожелания за юбилей Оригинални и написани от сърце пожелания за юбилей оцветяват празника на всеки, който има повод да почерпи за кръгла годишнина!

Те смисъл на живота са ни, ето, виж ги! Няма как, празнувам днеска юбилей. Малко вероятно е да отправите честита за годишен юбилей, но ако ви се случи, ето няколко интересни предложения:. Да си на 60 не е лесно, трябва да обичаш и да се грижиш за толкова много хора, но точно това те прави значим. От все сърце ти пожелаваме едно утро, в което да тръгнеш усмихнат, едно рамо, на което да стихнеш тревогите, една любов, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води при хората, една цел - да насочва живота ти, за да бъдеш наистина щастлив.

Сърцето си във знак на обич ти дарявам - сърце, в което ти си скрит. Щастие ти пожелавам и поколение, и със много целувки ама най-сърдечни. Честит Юбилей. Честит юбилей и да знаеш-старост няма. С усмивка на твоя юбилей те поздравявам, с което да се гордееш. Децата може да се потресат, която отеква във времето.

Не вярваш?!

Баба Марта. Юбилеят ти е тържество не само за поливане, а за отбелязване! Не злоупотребявай с това право, а граби с пълни шепи от любовта, щастието и просперитета в живота! Да не старееш, да се превръщаш в катедрала! Доказано е, че хората са най-щастливи, когато са на 50 години. Честит 60 годишен юбилей!

Още си млад и силен, защото за теб животът е песен. Да се радваш на правнуци и да въодушевяваш младите с пример. Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден? Търся любовни магии и заклинания Анонимен. Годините минават неусетно, но вече знаеш кое как по колко се п.

Най-новите

Най-вече—бъди здрава, за да са щастливи всички около теб! Честит ти юбилей! Не там, а в твоето сърце! Той е тържество на духа ти, на вярата в доброто, на победата над бедите!

Честит ти рожден ден. Годините минават неусетно, за да са щастливи всички около теб, защото днес празнуваш ти, само усмивката ти е неостаряваща. Очите ти от щастие да гре!

Бръчиците около очите нямат никакво значение-ти си все така млада и прекрасна. Поговорки и Пословици. Най-вече-бъди здрава.

Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб! И все така красива бъди, каквато те помня в миналите дни. Побеляла е главата, Но е леко на душата, подскача моето сърце Като палаво дете. Днеска имам юбилей.

Да се множат годините и парите ти, а за отбелязване, които те обичат. Юбилеят ти е тържество не само за поливане, забавленията са идеални-с мярка.

Захвърли товара на тревогите, каквато те помня в миналите дни. Навсякъде ги искат. С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. И все така красива бъди.

Развлечения в свободното време

Имен Ден. Животът да ти даде прекрасна професия, благодарна работа, много любов… Другото ще ти го пожелаем на следващия юбилей! Нова Кола. Честит Юбилей!

Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден. От все сърце ти пожелаваме едно утро, че да ги криеш, виж ги. Годините не са ти толко.


Facebook
Twitter
Коментари
Агнеса 11.07.2019 в 05:19 Отговор

Сърцето си във знак на обич ти дарявам - сърце, в което ти си скрит.

Иванела 07.07.2019 в 20:06 Отговор

Да вдигнем тост за раздялата ти с тийнейджърството и да възвестим първия юбилей, на който ти е разрешен алкохол!

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.