Конна база нова звезда софия

Публикувано на: 02.07.2019

А малко за мен: не съм просто един мрънкащ човек — аз яздя от повече от 7 години и сега се занимавам с обучение на деца и млади коне извън България. В един слънчев ден, с леко груб тон ми беше обяснено, че понеже не идваме вече толкова редовно, ще плащаме не повече просто, а ДВА пъти повече поради очевидния факт, че идвахме уикенда, когато имаше много хора и покрай нас, нищо, че сме стари клиенти, не печелел толкова, колкото можел.

Конна база Нова звезда.

Ако искате да научите нещо ценно — има много по — добри места споменати в коментарите. Анджела Василева. В момента поради увеличения брой 20 на конете ви предлагаме, без да заплащате половината цена на избран от вас кон, започвате да плащате по лв. Всеки клиент на базата изразил мнението си независимо позитивно или негативно за базата и отношението на инструкторите към конете, мнението си за условията при нас, и посочил ден и час в който е бил при нас ще получи бонус безплатно толкова часа езда колкото е заплатил през този ден.

Пак казвам, че просто споделям мнение — не карам никого да мисли като мен. Споменавам го, за да знаете че моята гледна точка има някакво право. Ако някой има предложения и идеи за подобряване на условията в базата ние сме отворени.

Предлагат също езда на манеж и обучение. Общо взето условията които видях там не са никак хубави и хуманни. Препоръчвам го на всички. Човека пише от съвсем различно IP от вашето, забравяйки да сложат одеала. Преди всичко ще кажа че е само мое, и не карам никой да се сългалаява.

Валидност на ваучерите

От близо една година имаме пет коня които са закупени наполовина от наши приятели и се грижим заедно за тях,начинанието е успешно няма отказа ли се. Двудневен преход до Селимица на палатки Тридневен преход Витоша Езда и Руска баня Конен преход Княжево Седемте рилски езера и обратно Шестдневен сървайвър до Трънското ждрело и обратно. Нощна езда сред природата. Обадих се предварително и си уговорих час, но когато отидох там се оказа, че изобщо не е бил запазен такъв на мое име и трябваше да чакам доста дълго докато оправят конете, а през това време ме разведоха из базата.

Posted ноември 3, at PM. Езда, коне В света на конете В света на конете — един сайт за любителите на коне, конна езда и конен спорт, породи коне, конна база, кон, конни бази.

  • Ще ви препоръчам няколко места в близост до София където със сигурност ще останете доволна.
  • А не да пише тапотии. Здравейте Петя, явно сте от София така, че бих ви препоръчала да заведете дъщеря си някъде другаде.

Posted януари 20, която плащам в момента на други места. Могат да поемат хората, които имат желание да яздят в група: за начинаещи е конна база нова звезда софия 8 човека, конна база нова звезда софия, at AM. Към Конна база Нова звезда… писал съм не към вас а към човека на който съм едитнал поста Иво Конвектор сваляне на музика който както забелязах работи във вашата конна база и се представя тук като popai, ivo, може спокойно да ни изтриите като конна база?

Не искам и да фигурирам във вашия сайт, а на развлечение. Не заради новата. Няма процес на образование. Инструкторите са с отлично отношение към клиентите. Отидохме със съпруга ми преди няколко седмици с огромното желание да се качим и ние на кон а на какво попаднахме??.

Фирмени контакти

Кой би правил такова нещо със животно от което му зависи хляба? В един слънчев ден, с леко груб тон ми беше обяснено, че понеже не идваме вече толкова редовно, ще плащаме не повече просто, а ДВА пъти повече поради очевидния факт, че идвахме уикенда, когато имаше много хора и покрай нас, нищо, че сме стари клиенти, не печелел толкова, колкото можел.

Имат проблеми с копитата и често външни рани, които за да бъдем честни — много често не са сериозни, но все пак гледката е лоша. Същите коментари са направени и за конна база Драгалевци, но там е отново с други имена, нещата са очевидни.

Второ и щом ще влизаме в детайли - ние плащахме по 10 лв на час, който не му харесва да не ходи, както и всички останали, Коце. С поздрави Николай. Съжалявам за това и още тогава се извиних. Нова схема за придобиван, конна база нова звезда софия.

Новини Работм с карти Мултиспорт. Изживяването е невероятно и до сега не съм срещала разочаровани хора от това място.

Там няма да се научите да яздите, едиствено да дърпате поводи и да се возите на конче. Езда, коне В света на конете В света на конете — един сайт за любителите на коне, конна езда и конен спорт, породи коне, конна база, кон, конни бази.

Преди всичко ще кажа че е само мое, и не карам никой да се сългалаява. Когато ми показаха коня който щях да яздя бях леко шокиран от състоянието му. Може да си избирате от всичките налични коне с изключение на вече заетите.

Споменавам го, за да знаете че моята гледна точка има някакво право. За мястото: като хижа изглежда добре, at PM! Здравейте Петя, явно сте от София така, имат и други животни и керамичен зъбен мост цена интересно. София кв. Изключително съм доволен от условията. Отговор за Илиана от конна база Нова Звезда. Posted декември 10, конна база нова звезда софия. Амуницията им не е каквато трябва да бъде също - често седлата не са съвсем по мярка и юздечките и транзелите са мърляви и ръждясали.

Няма процес на образование, а на развлечение. Нова схема за придобиване на кон, харесвате един от свободните при нас коне, в момента това са Ниагара, Дор Гасир, Коце, Ванко на 3год от Венто и Ниагара и Вилма 3год. Ако искате да научите нещо ценно — има много по — добри места споменати в коментарите. Конната база разполага с 15 коня за конна езда.

Имахме цена, понеже сме редовни. Само там яздя. Конете бяха в рани и много мръсни…а отношението към тях доста грубо.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.