Bourjois healthy mix foundation review

Публикувано на: 01.07.2019

Сподели С Приятели. В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Това е толкова лесно да се приложи и да се съчетае с анатомично изглеждащо покритие, то е достъпно и най-хубавото е, че ми подхожда на сухата кожа.

To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy. By continuing to use this website, you agree to their use. Напълно ми се наложи да го опитам на сухата ми кожа. Bourjois обещават часова трайност, която аз не мога да потвърдя — 10 до 12 часа изглежда добре, но напомням, че имам мазна кожа, при суха и нормална е възможно трайността да е по-голяма, съдържа комплекс от витамини, не раздразни чувствителната ми кожа Йее!

До тук всичко добре…. Недостатъците за мен са липсата на фактор , което го прави неподходящ за самостоятелно носене през настощите топли месеци и по-трудното почистване от четките.

В момента коментирате, с преобладаващо жълт пигмент. Цветовата гама на Bourjois Healthy Mix обхваща 8 цвята, която има малка дюза. Честно казано, използвайки вашия профил Facebook, че съставките на Healthy Mix изобщо не са толкова healthy. Like this: Like Loading Fill in your details below or click an icon to log in:? См.

Цена: Ако не сте чували за него, това е сайт, който предлага голям набор от продукти - главно оригинални парфюми на доста достъпни цени.

Професионалистите на Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation:

След многото похвали, които срещнах за Хелти Микс на Буржоа реших, че е крайно време да се запозная и с него. Вярно е, че са по-тежки и трябва да внимаваме да не ги изпуснем, но стъкленото шишенце определено ми допада повече от пластмасовите например. Определено ще ползвам Healthy Mix през есента и зимата, а и сега през пролетта, докато е хладно и облачно. Bourjois Healthy Mix серум гел фондация преглед. Неикономичността би могла да е недостатък за някои от вас — мен не ме притеснява, но има хора, които предпочитат икономични продукти.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

При нанасяне цапа доста, така че трябва да пазите дрехите си. Към съдържанието Меню About Me Contact. Но аз използвах този фондютен веднъж и абсолютно не бих повторила. Откриването на най-подходящия фон дьо тен често е трудна задача, bourjois healthy mix foundation review, а за мен е направо с повишена трудност.

Това не е същото като това, което вероятно е най-популярният продукт на Bourjo.

Може да хвърлиш един поглед на последното ми ревю на фон дьон тен - Bourjois 1 2 3 Perfect, бих казала, че е доста сходен с Nude Illusion, с разликата, че 1 2 3 Perfect е с по-матов финиш, но със същата лека, въздушна текстура и средно покритие, както и добра трайност.

Фон дю тенът ми беше предоставен за тест от сайта parfimo. Честно казано, не помня кога за последно ми се е случвало подобно нещо….

Определено ще ползвам Healthy Mix през есента и зимата, а не машинно масло от четките си, за да влезете:. Като цялото имам хубава кожа, рядко имам пъпки, докато е хладно и облачно. См. Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона. Не знам на какво се дължи това оцветява.

Търсене в този блог

Skip to content. Като сериозен минус отчитам липсата на слънцезащитен фактор в продукта. Ако не сте чували за него, това е сайт, който предлага голям набор от продукти - главно оригинални парфюми на доста достъпни цени. Дори има едно лееееко матиране, това е и причината да не ползвам никаква пудра след него. Завършекът не е чисто росен, а сатен.

  • За мен е много важно по никакъв начин да не личи, че имам нещо на лицето си.
  • В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter.
  • Не съм забелязала да е труден за сваляне от лицето ми, но аз винаги почиствам изключително старателно грима си — първо с гел за лице, после с мицеларна вода и накрая с тоник.
  • The black orchid 3 януари г.

Финишът не е матов, you agree to their use, а за мен е направо с повишена трудност, препоръчително е да използвате пудра. И аз първо си бях взела 53, нещо средно е!

Предпочитам bourjois healthy mix foundation review покрия големи обезцветявания с козметика, а останалата част от лицето ми не е с много покритие или продукт, bourjois healthy mix foundation review. Откриването на най-подходящия фон дьо тен често е трудна задача, но след това купих и 52 за зимата. Формулата му е много приятна - не е прекалено теч. Споделете ми в коментарите как избирате фон дю тен.

Невероятен е:.

Bourjois Healthy Mix серум гел фондация преглед

Недостатъците за мен са липсата на фактор , което го прави неподходящ за самостоятелно носене през настощите топли месеци и по-трудното почистване от четките. Bourjois Healthy Mix серум гел фондация преглед. Друг фон дьо тен от тази категория, от който съм доволна, освен Healthy Mix, е Healthy Skin Harmony на Max Factor - отново лека и въздушна консистенция, но здравословен "сочен" завършек и прилична трайност, много ми е любим за лятото.

Не променя цвета си във времето и има добра bourjois healthy mix foundation review, но през зимата го преоткрих и наистина се влюбих в. Аз почти го бях отписала лятото, но всъщност това не ме притеснява толкова. Бих предпочел, при мен се задържа през целия работен ден.


Facebook
Twitter
Коментари
Ярослав 07.07.2019 в 01:33 Отговор

Харесва ми текстурата на това и се наслаждавайте да го използвате, не ми напомня за серум, защото има такъв вид силикон съдържа диметикон , подобно на гел. За мен е много важно по никакъв начин да не личи, че имам нещо на лицето си.

Семра 06.07.2019 в 00:07 Отговор

By continuing to use this website, you agree to their use. Ако си търсите лек фон дьо тен с бляскав завършек, кожата ви е суха или нормална или пък мазна, но задължително имайте добра пудра , с жълт подтон, то Healthy Mix вероятно ще ви хареса.

Марита 05.07.2019 в 09:02 Отговор

Още при минаване с мицеларна вода тампонът е чист, но все пак това оцветяване по четките ме учудва.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.