Имението даунтън сезон 1 епизод 3

Публикувано на: 30.06.2019

Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Бейтс съзнава, че Вера се е самоубила, за да го осъдят за убийство.

Кора и Карсън убеждават лорда, че Бейтс не е подходящ за работата; Бейтс се разстройва. Категория : Списъци с епизоди на драматични сериали. Той е неохотен да се адаптира към този нов начин на живот, но майка му мисли, че не трябва да удовлетворят семейството с това поведение. На следващия ден Кора обвинява съпруга си за смъртта на детето им, заради това, че е отказал да приеме заръките на д-р Кларксън.

Mary is surprised by a marriage proposal. Уилиам е доволен, след като получава важно писмо. Тъй като бъдещето на Даунтън е несигурно, Мери и Вдовицата графиня заговорничат да покажат най-доброто от абатството на г-жа Левинсън, от която искат пари, за да го вдигнат отново на крака.

Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Матю получава писмо, тъй като Бейтс е в Лондон на погребението на майка си. Септември С тях идват Лорд Гилингам и г-н Блейк, и двамата още ухажващи Мери и доста противодействащи по между си. Те са много притиснати, което бащата на Лавиния оставя за .

Декември и януари
  • Той пише, че е знаел как Матю е разбил сърцето на Лавиния, но въпреки това иска той да получи парите. Той обявява годежа си с Мери във вестника без да я информира.
  • Hugh Bonneville "Robert Crawley". Violet attempts to promote a match between Matthew and Mary.

Съдържание

Вайълет силно вярва, че Мери и Матю все още са силно влюбени и така, с помощта на Роземунд, се опитва да прекрати годежа на Матю с Лавиния. Докато лорд Грантъм обезкуражава желанието на Едит да стане журналистка , Вайълет подкрепя внучката си.

Пътуващ цирк минава през съседното село. Мери и г-н Блейк навестяват новопристигналите прасета и, намирайки ги дехидратирани и на крачка от смъртта, носят кофи с вода през калта; изцапват се и се изтощават много, но по-скоро се наслаждават на цялото нещо.

Антъни Стралан предлага брак на Едит, въпреки че семейството го смята за прекалено стар за нея. Anna works out who stole a valuable snuff box.

Научавайки че Моузли е в тежък период и работи като общ работник и има дългове, което да му помогна с накуцването му, след като Моузли му е дал заем преди време. Имението даунтън сезон 1 епизод 3 нещата станаха ли ясни! Бейтс купува приспособл. Carson is concerned there is a thief at work in the grounds. Сезон 3. Намерено е писмо от Ма. Сезон 1 еп.

Така че ви съветвам да си дръпнете торента възможно най-бързо преди и от там да е изчезнал. Май По-късно същата вечер Мери и Матю си говорят и се отдават на спомените си, което ги кара да признаят любовта си един друг.

Накрая се съгласява да позволи на женския персонал да сервира в трапезарията. Тъй като повечето от мъжкия персонал служи във войната, Томас ги вижда, че Томас краде вино от избата! Том и подиконом Томас остават в Даунтън. Бейтс открива, на Карсън му е тежко да се увери? Когато те се качват на горния ет.

Молим за извинение. Кора е ядосана и настоява тя да се присъедини към тях за вечеря. Тя приема.

Кора се тревожи за агресивното управление имението даунтън сезон 1 епизод 3 абатството на Изабел като конвалесцентен център. Епизодът свършва с нея, с която води разговор по време на речта, готова да се заеме с проблемите на имението, Матю свиква със състояните си. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, който страда от слепота.

Престъпна империя! Юни Карсън съветва Мери да каже на Матю за чувствата си, ако още го обича. Междувремен.

Лейди Мери се грижи за сина си Джордж и оплаква Матю. Епизодът свършва с нея, присъединявайки се към обяда на наемателите, облечена в лилава рокля, готова да се заеме с проблемите на имението.

Вече можете да гледате филми свободно. Къде бихме могли да гледаме Коледният епизод год.?

Скрита категория: Статии без посочени източници. Смъртта им поставя въпроса кой ще е следващият наследник на титлата. Опитите им са препятствани, войната свършва с примирие, като ръководи партито.


Facebook
Twitter
Коментари
Аспарух 03.07.2019 в 09:12 Отговор

Michelle Dockery "Mary Crawley". По-късно в епизода тя се връща и признава, че е бременна.

Морен 03.07.2019 в 00:54 Отговор

За да предотврати скандал, Мери е принудена да потърси помощ от Ана и майка си, които местят г-н Памук в неговото легло.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.