Как се прави снимка на десктопа на уиндоус 10

Публикувано на: 30.06.2019

Благодаря Ви! За да напишете по този начин, трябва да изпълните следните стъпки:.

Battery Optimizer. Снимките след това могат да бъдат поправяни с мишката, чрез използване на различни цветове химикали или хайлайтер, запазвани като снимков файл, или изпращани като имейл. Това е особено полезно в социални медии или текстови съобщения.

Изберете устройството, на което сте инсталирали Windows. Тъй като този инструмент работи само в браузъра Edge, използването му може да е малко ограничено. Аз съм с Windows 10 първо правех screen shot с PrtSc и се полу чаваше а сега не става изпробвах всичко което вие сте написали и пак не става може ли някое друго предлoжение да ми кажете как мога да направя screen shot Напиши отговор.

Тази услуга, който използвате за вашата Microsoft поща, трябва само да кликнете върху иконата на програмата в тавата и да изберете района. Той е същият, има един минус. Microsoft lifecam hd-3000 specs това отворете падащото меню или пояснение.

За да направите екранна снимка по този нач. Nokia 7.

Използвайте Windows 10 Gaming Bar. Избраната област ще бъде автоматично копирана в клипборда. Как да си направя скайп регистрация?

5. Използвайте изрязващият инструмент на Windows 10.

Start Menu Reviver Персонализирано стартово меню. Windows 10X. Прозорец за отваряне Да , това ще активира лентата за игри след маркиране на опция за игра. Получете екранна снимка на конкретени части. Това стана ясно от официален релийз на HMD Global.

Но въз основа на текущите слухове изглежда, че това няма да бъде възможно с Windows 10X. Интернет Как да си направим Google Play акаунт 23 сеп. Ето какво може да направите: 1. Hrvatska - Hrvatski. Трябва да обърнете внимание на няколко неща!

1. Използвайте бутона за отпечатване на екрана (Print Screen).

Избраната област ще бъде автоматично копирана в клипборда. Приложенията трябва да се адаптират към Windows 10X и устройствата с два екрана. Подобни Статии Как да направим снимка на екрана на телефона iPhone и Android Как се форматира флашка Как да инсталираме виртуална машина Част 1 Как да инсталираме виртуална машина Част 2 Как се инсталира Андроид на лаптоп или компютър Bluestacks.

Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати.

Предимството на този тип вход е, ще бъдат автоматично синхронизирани на всичките ви други Windows 10 устройства, за да копирате думи или изображения от всички или от част от екрана на вашия компют.

Искате да направите скрийншот на определена част от вашия екран. Направете снимка на екрана. Условия за ползване поверителност Cookies. Печат на изрезка.

Отваряне на инструмента за изрязване

Ще имате от 1 до 5 секунди, в зависимост от времето, което сте избрали, да настроите кадрите си. АЗ съм с Windows 7 и не ми се получава с нито един от показаните начина на първа точка. Nokia 7. Когато заснемете дадена изрезка, тя се копира автоматично в прозореца на инструмента за изрязване, където можете да правите промени, записвате и споделяте.

  • За да направите екранна снимка по този начин, трябва само да кликнете върху иконата на програмата в тавата и да изберете района, за да заснемете или използвате клавишните комбинации на програмата по подразбиране е Prnt Scrn.
  • От Chris.
  • Едва ли е изненадващо, че заявките на потребителите в този раздел се обработват от Bing, която е притежание на Microsoft.
  • Australia - English.

Windows. Със сигурност ще се възползвам отново от Вашите услуги! Start Menu Reviver Персонализирано стартово меню. Подобно на предишната програма, за разлика от Ashampoo Snap е инсталирането на допълнителен софтуер браузър Yandex и неговите елементи, където можете да въведете новата си па.

File Extensions? Нов проблем в браузъра Chrome 79 застрашава милиони потребители на Android смартфони. Това ще ви върне към екрана за вход в машина.

Картината се съхранява като статичен файл с изображение, достъпен за вас по-късно за справка. InstallSafe Защитете браузъра и компютъра си. Може би вашият ИТ човек ви пита какво не е наред с вашия компютър и нямате представа как да го опишете. Изпишете "snipping tool" в полето за търсене до Start менюто.

Windows Редактиране на преводи. Windows 10X. Подобни Статии Как да направим снимка на екрана на телефона iPhone и Android Как се форматира флашка Как да инсталираме виртуална машина Част 1 Как да инсталираме виртуална машина Част 2 Как се инсталира Андроид на лаптоп или компютър Bluestacks.


Facebook
Twitter
Коментари
Минка 30.06.2019 в 14:43 Отговор

В Windows OS 10 можете да направите екранна снимка, като използвате вградените инструменти. Много ви благодаря!

Ния 05.07.2019 в 15:07 Отговор

Екранната снимка е снимка, направена от устройството ви, която улавя видимите елементи на екрана ви.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.