Рио на мон габрово свободни работни места

Публикувано на: 27.06.2019

В две основни училища тази година няма да има паралелки за първокласници. За РУО. Учител теоретично обучение в проф.

Учител по химия и опазване на околната среда и френски език; 3. Учител в група за целодневна организация на учебния ден в прогимназиален етап V-VII клас. Учител теоретично обучение, проф.

Учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап — 0,5 щат. ПГЕ - Варна.

Лектор по история и цивилизация часа, география и икономика - часа, спец. Учител по география и икономика. Учител професионална подготовка. Велико Търново 1. Учител в група за целодневна организация на учебния ден в прогимназиален етап V-VII клас.

Лектор по испански език — часа. Чистач отвори Възпитател в общежитие — 0,5 щат.
  • Учител по изобразително изкуство и технологии и предприемачество. Учител по математика с часове и по информационни технологии.
  • Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование — Велико Търново. За новата учебна година в Ловешка област..

Ръководство Началник: Венцеслава Генова. Учител в начален етап;. Учител по английски език и по руски език;. Учител по история и цивилизация на немски език. Лектор по музика. Учител в група за целодневна организация на учебния ден в начален етап;.

Учител, изобразително изкуство, в център за подкрепа за личностно развитие;.

Учител по история и цивилизация; 2. Учител по физическо възпитание и спорт с часове и по изобразително изкуство. ЦСОП - Варна. Радио България. Остър недостиг на учители изпитват във Великотърновско Училищата във Великотърновска област са обявили 80 свободни места за педагози. Всички новини: днес вчера.

Последни новини

Учител по физическо възпитание и спорт. ПГ по моден дизайн — Велико Търново Лектор — професионална подготовка педагогика на изобразителното изкуство — часа отвори Учител по руски език и немски език; 3.

Менделеев" - Варна. В две основни училища тази година няма да има паралелки за първокласници! Възпитател в общежитие - 0,5 щат. Учител по химия и физика - 0,5 щат; 2. Заявлението може да изтеглите от тук.

Регионално управление на образованието - Габрово

Лектор по музика — часа. За първи път в региона има остър недостиг.. Ашли Барти и Рафаел Надал са номер едно за годината.

Спортно училище — град Велико Търново Учител по история и философия отвори Учител по история и цивилизация на немски език.

Десетки свободни места за учители обяви Бюрото по труда в Кърджали Десетки свободни места за учители обяви Бюрото по труда в Кърджали. Учител по история и цивилизация; 2! Резултати от търсенето на "свободни места за учители и възпитатели". Психолог; 5. Лектор по изобразително изкуство - 90 часа. СУ "Елин Пелин" - Варна. За новата учебна година в Ловешка област.

Свободни работни места

Учител в начален етап целодневна организация на учебния ден. Учител по история и цивилизация;. Учител по английски език и география и икономика.

Ашли Барти и Рафаел Надал са номер едно за годината. Кирил и Методий" - Кривня. СУ "Св. Учител по история и цивилизации.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.