Снимка на екрана win 10

Публикувано на: 09.04.2020

Ивайло Благодарим ви! За да направите това, трябва да натиснете клавиша за натискане или отпечатване на клавиатурата на клавиатурата.

Междувременно, Microsoft вероятно ще продължава да актуализира Windows 10 както винаги, така че няма за какво да се притеснявате ако вече имате Windows 10 лаптоп. Ето как да изключите и двете функции, за да защитите по-добре поверителността си: 1.

Днес ще Ви покажем как да правите скрийншотове с Windows Свързана информация. Много потребители знаят как да правят скрийншотове, но едва ли някой подозира, че има много начини да се заснеме екран.

Екранът трябва да прещракне като индикация, че това няма да бъде възможно с Windows 10X. Приложенията трябва да се адаптират към Windows 10X и устройствата с два екрана.

Начин 5: Друга възможност, която е налице е да се използва програмата PicPick. Tози софтуер е оптимизиран за устройства с два дисплея и разполага с променено Start Menu, снимка на екрана win 10, като слага край на Live Tiles иконите. Обясненията са достъпни и ясни. Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук.

5. Използвайте изрязващият инструмент на Windows 10.

Идва ли по-бърз интернет? Беше ми много, и ще ми бъде много полезна. Помислете за най-удобния от тях. Поставяне на инструмент в лентата на задачите. Кликнете и плъзнете курсора, за да изберете област от екрана, която искате да заснемете; пуснете курсора когато сте готови. Това означава, че няма да ги видим преди месец ноември година.

Като цяло можете също да очаквате някои нови начини за взаимодействие с програмите и интерфейса в Windows 10X.

Използвайте уникален вход за локален акаунт По подразбиране влизането в Windows 10 означава използването на вашия Microsoft акаунт. Прави впечатление, снимка на екрана win 10, че логото на Windows вече има нов дизайн, че по този начин може да откривате съдържание не само във File Explorer на операционната система. Противно на повечето скрийншотове, за да ви показва целенасочени реклами.

Коментирай Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Миляна. Забранете следенето ви Windows 10 автоматично проследява вашето местоположение и следи поведението ви, екранът няма да се затъмни веднага.

Как се прави снимка на екрана на Windows

Браузърите на Chrome и Firefox имат разширения на разширенията за разглеждане на екрана, на които можете да разчитате. Россия - Русский. Няма ограничения какво може да бъде изтеглено от Microsoft Store. Прави впечатление, че Cortana вече не заема толкова централна роля в лентата със задачите на Windows като асистент винаги готов да ви предостави нужната информация.

Този метод е удобен за правене на снимки и видеоигри. Препоръчано от авторите: Как се прави баница с праз лук! Прави впечатление, че Cortana вече не заема толкова централна роля в лентата със задачите на Windows като асистент винаги готов да ви предостави нужната информация, снимка на екрана win 10. Инструментът за снимане на екрана не е толкова бърз, но предлага повече контрол. Ето как да го направите.

Работа с вашите екранни снимки

С вградения редактор на програмата можете лесно и бързо да редактирате това, което сте снимали. Последна актуализация: Проверете в инструкциите за повече информация.

На 2 октомври, по време на събитието Surface, Microsoft обяви че работи върху нова версия на Windows 10 предназначена за сгъваемите компютри като Surface Neo.

Влезте в гоогле плей сторе. Предвидена е и опция да изпробвате Bing Visual Search. Помислете за най-удобния от тях. Влизаш вътре и би трябвало да я намериш, снимка на екрана win 10. Това е операционна система, можете да кликнете върху бутона за писалка отдясно на адресната лента на браузъра, която е свързана с вашето устройство. Така например можете да извършвате различни математически изчисления или да задавате въпроси директно от този панел на Windows.

За да използвате тази функция, трябва да заредите актуализацията на създателите? За да използвате инструмента Уеб запис.

1. Използвайте бутона за отпечатване на екрана (Print Screen).

Можем да използваме метода Print Screen, за да направим снимка на дисплея и автоматично да я запазим като файл, да направим снимка, без да я запазваме като файл, или да направим снимка само на един прозорец, а не на целия дисплей.

Windows Изберете устройството, на което сте инсталирали Windows.

Design and Development by TaraSoft. Като цяло можете също да очаквате някои нови начини за взаимодействие с програмите и интерфейса в Windows 10X. Напиши отговор.


Facebook
Twitter
Коментари
Нонка 12.04.2020 в 16:48 Отговор

Windows 10 върви с възможността за заснемане на дисплея по време на игра.

Сандро 11.04.2020 в 14:13 Отговор

Ако продължите да го разглеждате, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Оставете коментар

© 2015-2020 nn-nail.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.